Verdrietig nieuws voor Wsv Emmen.

Onze vereniging is opgeschrikt door het plotselinge overlijden van Pieter van der Horst, pappa van ons MTB jeugdlid Giel. We zijn allemaal erg geschrokken en verdrietig. We gaan met het overlijden van Pieter een aardige en hulpvaardige begeleider missen bij de MTB jeugd-afdeling. Fijn zijn de herinneringen, zoals onlangs nog aan het trainingskamp in Nutter waar Pieter ook bij betrokken was.

In de kantine van Wsv Emmen is, als eerbetoon aan Pieter, een herdenkingshoekje ingericht en zal vanavond voor aanvang van de trainingsrit op de Meerdijk, om 18.30 uur,  1 minuut stilte in acht worden genomen.

Namens ons allen bij Wsv Emmen wensen wij Jolanda, Roan, Giel en de verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe voor de komende tijd.