In memoriam Sake Meijer.

In memoriam.

Op 2e Paasdag bereikte ons het bericht dat ons Wsv Emmen ere-lid Sake Meijer is overleden.

Sake is heel lang betrokken geweest bij onze vereniging. Via zijn broer Klaas kwam hij met de Wsv Emmen in aanraking waardoor ook zijn zoon begon met wielrennen. Hij werd daarmee een "duizendpoot" binnen onze organisatie. Niet alleen is hij bestuurslid geweest maar hij zat in de jaren '70 ook in de jeugdcommissie om de toenmalige jeugdafdeling nieuw leven in te blazen.

Toen hij in augustus 2009 door de KNWU werd onderscheiden met het Gouden Wiel was hij ook al 37 jaar betrokken bij het organiseren van wielerwedstrijden in Drenthe, o.a. bij de PWZ Zuidenveld Tour.

Sake Meijer is 85 jaar geworden.

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.