Foto's

    Geplaatst in

24 januari

NOSTIMOS & BIKES4YOU, onze nieuwe kledingsponsoren !!

NOSTIMOS & BIKES4YOU, onze nieuwe kledingsponsoren !!

Aan het begin van het nieuwe wegseizoen stellen wij u graag voor aan onze 2 nieuwe kledingsponsoren. Onze WSV Emmen renners- en rensters zullen trots de nieuwe naamdragers worden voor NOSTIMOS en BIKES4YOU.

Dankzij de betrokkenheid van Herman Fledderus, regiodirecteur bij Nostimos Groningen en Gert en Ina Hollemans van Bikes4You in Emmen zijn wij verzekerd van financiële ondersteuning voor de komende 3 jaar. Het is natuurlijk duidelijk dat wij allen bij WSV Emmen hier ontzettend blij mee zijn !

Hieronder leest wat meer over onze nieuwe kledingsponsoren:

NOSTIMOS:

Herman Fledderus, werkzaam als regiodirecteur bij Nostimos, kent zelf een lange verbondenheid met WSV Emmen. In de jaren 1997 - 1999 reed hij als amateur ( huidige elite/belofte) voor WSV Emmen. Hij wist in die tijd hele goede uitslagen te rijden waaronder 5 klassieker overwinningen en werd met het team van WSV Emmen ook Nederlands Clubkampioen.  Nu is Herman alweer enige tijd terug bij WSV Emmen en na trainingen bij de jeugd te hebben verzorgd, is hij nu trainer/ploegleider bij de Nieuwelingen. Herman heeft zich er sterk voor gemaakt dat Nostimos een nieuwe WSV Emmen kledingsponsor wordt waarbij de naam Nostimos op de broek zal prijken. 

Nostimos is een bedrijf dat zich al ruim dertig jaar bezig houdt met het regelen van letselschades. Bijvoorbeeld bij letsel door een ongeluk, werkongeval of een medische fout. Als onafhankelijk letselschade-expert helpen zij u met een letselschade claim. Ook na een verkeersongeval of auto-ongeluk. Zij werken als letselschade-expert volgens het keurmerk letselschade van Stichting Keurmerk Letselschade. Dit kwaliteitsmerk verzekert u er van dat Nostimis onafhankelijk werkt.

Mocht u in een van bovengenoemde situaties terecht komen, dan kun u gerust persoonlijk contact met Herman Fledderus opnemen via 06-53408515.  Voor meer info: www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl

 BIKES4YOU:

Gert en Ina Hollemans van Bikes4You in Emmen hebben ook hun steun voor onze vereniging toegezegd; ook Bikes4You zal op de broek prijken. De familie Hollemans is ook al jarenlang verbonden met onze vereniging. Gert fietst zelf al vanaf zijn 14e bij WSV Emmen.  Dat deed hij nog tot en met 2000; op de weg en MTB. Afgelopen winter heeft hij bij de jeugd ook trainingen gegeven in het veldrijden.  Al zijn ervaringen komen goed van pas in hun wielerzaak Bikes4You, die dit jaar alweer het 15-jarig jubileum viert !! Naast dealer te zijn voor Specialized hebben zij bijvoorbeeld ook het merk Bianchi en Sensa in hun assortiment. Voor beginnende jeugdrenners kan het merk Sensa erg interessant zijn omdat er een Sensa "jeugd-instapmodel" is dat geschikt is voor  op de weg én in het veld !

Bikes4You heeft verder haar vakkunde en deskundigheid uitgebreid met een nieuw concept: CARBONREPARATIE. Sinds drie jaar voert Bikes4You met succes carbonreparaties uit. Mart Hamberg is werkzaam als carbonspecialist. Hij is zelf wielrenner en heeft veel ervaring met carbonreparaties in de vliegtuigindustrie en reparaties van carbon raceframes, wielen, sturen en overige carbononderdelen

Voor meer informatie: www.bikes4you.nl of 0591-514691

  

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso