30 november

GOW wedstrijd op de Meerdijk: verslag en fotoreportage.

GOW wedstrijd op de Meerdijk: verslag en fotoreportage.

29 november vond er een GOW-wedstrijd plaats op de Meerdijk. Door de vrijwilligers was er een mooi parcours uitgezet, slingeren over het gras, 2 trappen, een balk, bos en heuvels. Twee Zwarte Pieten hadden we bereid gevonden de huldiging te regelen. 

 

De renners op het podium werden verwend met lekkere snoepgoed door de Zwarte Pieten. Voor WSV Emmen stonden Justin, Seine en Lieke op het podium. Justin werd tweede bij de junioren, Seine derde bij de masters 40+ en Lieke derde bij jeugd 3.

Helaas werd de eerste wedstrijd ontsiert door een reanimatie van een toeschouwer. Gelukkig door het ingrijpen van omstanders is de desbetreffende persoon heel goed uit de reanimatie gekomen. Hij is goed aanspreekbaar en heeft eigenlijk geen klachten meer . De oorzaak zijn enkele vernauwingen in de kransslagaders van het hart. Hij wordt hier zsm aan geopereerd. 

Wij willen de omstanders heel HARTELIJK DANKEN voor het accuraat handelen. Daarbij willen we #VVEmmen hartelijk danken voor het aanreiken van hun AED. 

Fotoreportage zie deze link.

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso