7 maart

Verslagen en foto's trainingskamp Tecklenburg !

Verslagen en foto's trainingskamp Tecklenburg !

Zaterdag 5 en zondag 6 maart verbleven de Amateurs, Junioren en Nieuwelingen in de omgeving van Tecklenburg voor een trainingskamp. Een geslaagd trainingsweekend waarbij de weergoden goed gestemd waren. Klik op "lees verder"  voor verslagen van enkele junioren en voor foto's van het weekend !

Het weekend Zaterdag 5 maart en zondag 6 maart ben ik voor het eerst met de nieuwe club WSV Emmen mee geweest met een trainingsweekend in Teckelenburg
Zaterdag om half 10 gingen we verzamelen bij de Meerdijk. Na alle spullen in de auto's hebben geladen zijn we vertrokken richting Duitsland. 1 uur later kwamen we aan, gingen we gelijk omkleden en daarna de fiets op. Op de planning stond 4 uurtjes met 3 keer de steengroeve klim. Eerst zijn we met alle junioren en junior dames een uurtje gaan fietsen. Na een uur kwamen de amateurs aansluiten. Met elkaar hebben we een mooie, gezellig en harde training gedaan! Om 18:00 uur stond het heerlijke avond eten klaar en konden we aan tafel. Na het eten vroeg op bed, want de wekker stond alweer om half 8.
Zondag stonden we om half 8 op en gingen om 8 uur ontbijten. Na het ontbijten stapten we om half 10 op de fiets voor een heuvelige duur rit van 4 uur samen met de amateurs. Ook deze training hebben we succesvol afgerond. Amateurs bedankt voor de gezelligheid tijdens de trainingen! Na de training gingen we gelijk douchen tas inpakken en weer naar richting de meerdijk waar de ouders stonden te wachten. Om half 4 kwamen we aan in Emmen, na een mooi trainingsweekend met geweldig weer!
Wim, Bennie en de WSV bedankt voor dit mooie weekend !

Danilo Wattez

Vrijdagavond terug uit Mallorca en zaterdagochtend stond ik weer op de meerdijk om een weekendje te training in Teckelenburg. Op Mallorca had ik de weersvoorspellingen al even bekeken en dit beloofde niet veel goeds, kou, regen en sneeuw. Gelukkig viel het allemaal mee en hebben we af en toe in het zonnetje gefietst en is er geen druppel regen gevallen. Zaterdag hebben we met de amateurs en junioren bijna vier uur gefietst en zondag heb ik ruim 3 uur getraind. Het was een goed trainingsweekend en ik heb flink afgezien op de pittige klimmetjes. Volgende week start ik mijn wegseizoen in de omloop van Strijen. Ik heb er zin in!

Floor Weerink

Zaterdag om half 10 zijn we met de junioren vertrokken naar Tecklenburg voor trainingskamp, ik ging alleen zaterdag mee omdat ik zondags naar Italie zou gaan. De weersvoorspellingen waren slecht maar het bleek mee te vallen: we hebben 4 uur lang droog kunnen fietsen. Door het goede weer hebben we met elkaar erg goed kunnen trainen. Ik denk dat we na dit weekend goed trainen klaar zijn voor het seizoen !

Groetjes Stefan Meijer

Het weekend van 5 en 6 maart stond er een trainingskamp op het programma ter voorbereiding van het komende seizoen.
We gingen naar Tecklenburg in een jeugdherberg.
De eerste dag reden we 102 km in iets minder dan 4 uur.
Daarna avondeten gehad en toen uitgerust op de kamer.
De volgende dag zaten we om 8 uur aan het ontbijt.
Deze dag hebben we 105 km gefietst in ook ongeveer 4 uur.
Beide dagen met goed weer gefietst en geen regen/sneeuw gehad.
Kortom we hebben een prima trainingsweekend achter de rug.
Mvg,
Martijn van Deest

Op zaterdag 5 maart om half tien gingen we op weg naar Tecklenburg. Daar hebben we zaterdag een ronde van 100 kilometer gefietst en zondag een ronde van 105 kilometer. Wij fietsten samen met de amateurs, wat ons een hoop kopwerk bespaarde ;). In het mooie gebied rondom Tecklenburg hebben we flink wat heuveltjes meegepakt. Het was niet heel warm, maar af en toe scheen het zonnetje wel en gelukkig hebben we geen regen gehad. Al met al een geslaagd trainingsweekend.
Justin Kloese

 

 

 


 

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso