20 maart

Druk wielerweekend met prima uitslagen !!

Druk wielerweekend met prima uitslagen !!

Dit weekend waren veel Wsv Emmen nieuwelingen jongens/meisjes en junioren dames/heren met hun begeleiders onderweg naar diverse wedstrijden. Er werd gekoerst in Nederland en België. Lees hieronder over hoe het hen verging en bekijk de foto's.

Verslag/foto's van Nieuwelingen jongens volgt.

Nieuwelingen meisjes:

Vandaag reden 2 nieuwelingen-meisjes, Yvet en Rose, een omloop in Mol ( België). Het was een koers over 55 km. Rose eindigde in de kopgroep als 11e en Yvet werd 25e in de daaropvolgende groep.

Junioren-dames:

Ook 2 junioren dames, Arianne en Floor, rijdend voor het combiteam Emmen/Hoogeveen en Drachten kwamen vandaag aan de start en wel in Lierop in de 35e Rabo Koepel Race. Het combiteam bestond verder uit Meike en Fleur van de Peddelaars/Hoogeveen. Er moesten 125 km. afgelegd worden in een combinatiewedstrijd met Elite/Belofte en Amateurvrouwen. Een geweldige 6e plaats was er voor Floor in het algemeen klassement. Arianne had helaas na een val, pech met haar fiets en kon alleen een zware versnelling gebruiken maar TOP heeft de wedstrijd wel uitgereden !!  

Junioren-heren:

WSV Emmen junioren: Stan, Marijn,Danilo,Stefan, Martijn en Justin vertrokken zaterdag al naar België voor de Guido van Reybrouck Classic; een 1.1 UCI-koers over 127 km. Dat het een zware koers was (incl. kasseienstroken) blijkt uit de cijfers: 192 renners gestart en 69 renners gefinished. Marijn werd 22e, Stan 34e, Danilo 42e en Justin 56e. Dit resulteerde in een mooie 6e plaats in het ploegenklassement van totaal 32 ploegen. 

Bij deze de familie Wattez, Bouwnetwerk Noord, bedankt voor het organiseren van de goede verzorging en het beschikbaar stellen van de bus en de ploegleidersauto !!

 

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso