30 juli

Klassieker jeugdtour Assen.

Klassieker jeugdtour Assen.

Woensdag is de dag van de klassieker bij de jeugdtour Assen. Een hele ervaring voor de jeugd.

Esmée uit categorie 1 heeft de groene en witte trui al gedragen. Esmée werd 15e in de klassieker en draagt morgen de rose trui. Bart was trots op zijn 15e plek.

In categorie 3 werd Niels 31e en Iris 32e.

In categorie 4 deed Anniek goed mee in het peloton en eindigde als 37e in de eindsprint. Is zelfs weer 2 plekken gestegen.

In categorie 5 veroverde Lieke weer de rose trui. Zij werd 6e, Luna eindigde achter Lieke. Zo kreeg Lieke de rose trui de weer terug. Sanne deed ook goed mee in het peloton en werd in de eindsprint 28e.

In categorie 6 was er direct een valpartij. Daardoor gingen de klassementrijders er meteen vandoor. De kopgroep kreeg een voorsprong van 1 minuut. Axel won van deze groep. Yvet had een goede eindsprint en werd 9e.

Bij de nieuwlingen zat een kasseienstrook van 4 km. Stef reed hierop helaas lek en kreeg laat een wiel gestoken. Hij eindigde achter het peloton op de 71e plek. Jon zakte op de kasseienstrook naar achter. Kon weer goed naar voren komen en zat steeds goed van voren in het peloton. 3 renners hadden een voorsprong van 1 minuut, bij de eindsprint nog 5 sec. Jon eindigde in de eindsprint op de 16e plek. Stefan kon niet volgen, hij eindigde op de 121e plek.

Floor finishte in het peloton van junioren dames en nieuwelingen meisjes. Zij werd 17e bij de nieuwelingen.

Dyan werd 32e bij de junioren dames. Myron stond goed in het peloton, jammer genoeg was ze betrokken bij een valpartij. Zij kwam op achterstand binnen en werd 42e. Jammer voor het klassement.

Reageer op dit bericht

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso