Laatste Nieuws

24 oktober

BIKES4YOU Jeugdveldrit geslaagd !!

BIKES4YOU Jeugdveldrit geslaagd !!

Hier vindt u de foto's en een verslag van clubfotograaf Fred Haikens over de jeugdveldrit  en de nieuwelingen-meisjes cross van afgelopen zaterdag. Het was een zeer geslaagde dag op de Meerdijk mede dankzij de hulp van al onze vrijwilligers. Nu nog even nagenieten met alle foto's ! Klik op lees verder voor de foto's en het verslag.. 

Bedankt Fred !!

Lees verder

21 oktober

Opbouw parcours BIKES4YOU Jeugdveldrit.

Opbouw parcours BIKES4YOU Jeugdveldrit.

Morgen de "BIKES4YOU Jeugdveldrit" op ons mooie veldrij-parcours op de Meerdijk.
Vandaag de opbouwploeg hard aan het werk om alles gereed te maken voor de wedstrijd morgen. Dank aan de vrijwilligers en sponsor BIKES4YOU. En voor morgen: succes aan alle deelnemers !!!


 

Lees verder

13 oktober

Succeswensen voor Arianne, WK Weg 2016 Doha

Succeswensen voor Arianne, WK Weg 2016 Doha

Het WK wielrennen is natuurlijk al een paar dagen bezig maar vrijdag 14 oktober gaat het beginnen voor Wsv Emmen juniore Arianna Pruisscher. De wegwedstrijd voor junioren-dames die zij gaat rijden is op vrijdagmorgen en gaat over plm. 75 km. Natuurlijk wensen wij allen van Wsv Emmen haar heel veel succes toe !!! 

Zoals nu wordt aangegeven in de TV-gids van de Belgische zender Eén, kunt u daar vanaf 08.30 uur een live-verslag zien van de strijd om de WK titel.  

Lees verder

10 oktober

Jeugdveldrijkamp Nutter

Jeugdveldrijkamp Nutter

Wederom een grandioos kamp.

Op vrijdag 7 oktober zijn de jeugdleden van WSV Emmen geheel afgeladen met hun veldrijdfiets, koffer en heel veel lekkers afgereisd naar Nutter. Op naar een leerzaam maar ook erg gezellig kamp.

Lees verder

10 oktober

Een blauwwit Elite/Beloften team WSV Emmen 2017.

Een blauwwit Elite/Beloften team WSV Emmen 2017.

Een blauwwit Elite/Beloften team WSV Emmen 2017:
Er is nog plek voor een aantal renners !!!

Op dit moment is WSV Emmen druk bezig om, na een aantal jaren zonder te zijn geweest, weer een elite/beloften team op te starten. Naast renners, die hun roots bij onze club hebben, is er ook nog plaats voor een aantal renners die dat niet hebben. Naast wedstrijden uit het Clubcompetitie programma is er ook de mogelijkheid om een aantal open klassiekers en een aantal wedstrijden in het buitenland te rijden.
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Jan Kalter, voorzitter van de vereniging: tel. 06-80118274, email: jhkalter@ziggo.nl

Lees verder

3 oktober

Première dames-crossteam tijdens Superprestige.

Première dames-crossteam tijdens Superprestige.

Afgelopen zondag reden de dames beloften/ junioren/ nieuwelingen van het nieuwe crossteam "WSVEmmen Zuiverculinair" hun eerste wedstrijd: de Superprestige in Gieten. En daar werd ook hun nieuwe outfit gepresenteerd 

Het team bestaat uit 2 dames beloften: Floor Weerink en Esther van der Burg. Junioren van het team zijn Yvet Schoonewille en Marianne de Vegt. En in het nieuwelingenteam rijden: Isolde Ebbinge, Aniek Zwiers, Sanne de Jonge, Marlies Vos, Lieke Nooijen en  Rose Kloese.

Klik op lees verder voor de uitslagen en de fotoreportages ( met dank aan Inge en Astrid) van het crossteam en de Superprestige.

  

Lees verder

2 oktober

NCK voor jeugd en nieuwelingen!

NCK voor jeugd en nieuwelingen!

Gisteren werd als afsluiting van het wegseizoen, in Dronten het traditionele Nederlandse Club Kampioenschap verreden. Aan de ploegentijdrit werd bij de Jeugd meegedaan door Mart, Damien, Niels en Bjarne( reserve: Thessa) . Voor de Nieuwelingen kwamen uit: Thom, Jesse, Mats en Tom. Weer een mooie ervaring rijker en wilt u ze in actie zien, klik op lees verder voor de foto's !! Met dank aan Astrid voor de fotoreportage. 

Lees verder

2 oktober

19 november ICW wedstrijd op de Meerdijk Emmen.

19 november vindt er op onze net vernieuwde veldrijbaan een wedstrijd plaats in het kader van de ICW competitie.

Het hele programma kunt u zien als u verder leest.

Lees verder

20 september

Prachtige WSV Emmen CLUBDAG !!

Prachtige WSV Emmen CLUBDAG !!

Gisteren mochten we op de Meerdijk weer een prachtige en super gezellige clubdag beleven met al onze leden en familie. De club kampioenschappen verliepen prima en ook de BBQ naderhand was uitstekend!

Daarom hierbij een groot woord van dank voor Slagerij Smit uit Stadskanaal, die ons in verscheidene opzichten super ondersteund heeft bij het verzorgen van de BBQ.  Ook een woord van dank voor BIKES4YOU en EgbertEgberts voor het beschikbaar stellen van de vele mooie "fiets-prijzen" voor de verloting.

Last but not least: voor al die vrijwilligers die de handen weer uit de mouwen hebben gestoken om de clubdag te doen slagen: BEDANKT ! Jullie kunnen nog even nagenieten met de foto reportage van Fred Haikens. Ook dank hiervoor Fred !

Lees verder

16 september

Jennette wint brons in Rio !!!

Jennette wint brons in Rio !!!

Geweldige prestatie van Jennette Jansen bij het handbiken op de Paralympische Spelen !! Bij de wegwedstrijd won Jennette de bronzen medaille. Na een spannende strijd en dito sprint won de Duitse Andrea Eskan en werden de Nederlandse dames Laura de Vaan en Jennette Janden resp. 2e en 3e. Meer over Jennette en haar weg naar Rio  leest u hieronder.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso