Laatste Nieuws

26 april

Foto's, verslag en uitslagen Populaire 25 april.

Foto's, verslag en uitslagen Populaire 25 april.

Gisteravond werd er weer gestreden voor punten én de lekkere Drentse dreuge worsten van Slagerij Smit tijdens de Egbert Egberts Populaire. Lees hieronder het verslag en de uitslagen en bekijk de foto's, waarvoor dank aan Fred.

Lees verder

24 april

Sanne wint EPZ-Omloop van Borsele !

Sanne wint EPZ-Omloop van Borsele !

We feliciteren Sanne die de winst pakte in de één-daagse  EPZ-Omloop van Borsele. In het kader van Team Drenthe kwamen er 9 Drentse nieuwelingen meisjes aan de start van deze wedstrijd. Namens Wsv Emmen deden mee: Lieke, Marlies, Rose en Sanne. De Meteoor werd vertegenwoordigd door 5 rensters en daarvan pakte Berit de 3 plek. Dus 2 Drentse dames op het podium. Het hele team presteerde prima: in de einduitslag liefst 7 dames bij de eerste 32. Top gedaan allemaal !!

Ook Team Drenthe Junioren dames en Elite/Belofte reden de EPZ-Omloop van Borsele. Met daarin ook een bijdrage van Wsv Emmen: Yvet reed mee bij de Junioren dames en Floor bij de Elite/Belofte dames. 

Klik op "lees verder" voor de fotoreportage en de uitslagen.

Met dank aan Henk van de Meteoor voor de foto's .

Lees verder

21 april

Filmbeelden van Omloop Kleine Hein.

Filmbeelden van Omloop Kleine Hein.

Afgelopen week kwamen er nog verschillende tips met filmbijdragen over de Omloop van Kleine Hein bij ons binnen. Deze willen wij u natuurlijk niet onthouden!!

Lees verder

19 april

Eierrace 2017: Verslag en foto's !!

Eierrace 2017: Verslag en foto's !!

Na een hele drukke zaterdag i.v.m. de Kleine Hein stond er afgelopen maandag, Tweede Paasdag, alweer een grote groep vrijwilligers klaar om de traditionele Eierrace op deze dag in goede banen te leiden!

Ook fotografen Fred en Anniek waren er weer en daarom hebben we onderstaand voor u weer een verslag en 3 mooie fotoreportages.

Lees verder

18 april

Geen populaire op 18 april!

Geen populaire op 18 april!

Zoals elk jaar vindt er op de dinsdagavond NA Pasen geen Populaire plaats. We zien jullie dan ook graag weer bij de volgende trainingswedstrijd op 25 april a.s.. Graag tot dan !

Lees verder

17 april

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

De foto's en het verslag van de afgelopen zaterdag verreden "Omloop door het land van Kleine Hein" zijn binnen . 

Hieronder leest u het verslag en vindt u de foto's van Fred en Inge. Veel kijk- en leesplezier!!   Fred en Inge bedankt voor jullie bijdrage.

Lees verder

16 april

Dankwoord en uitslag van de Kleine Hein.

Dankwoord en uitslag van de Kleine Hein.

En zo is de Kleine Hein alweer voorbij. We hebben mooie wedstrijden gezien mede veroorzaakt door de wind. Met mooie winnaars. Het geel van de Healthy Ageing klassement bleef om de schouders van onze WSV Emmen renster Lieke Nooijen na winst bij de nieuwelingen meisjes. Nieuweling Joost reed een geweldige wedstrijd en finishte in de top 10, hij werd 9e. Van harte gefeliciteerd.

Lees verder

13 april

Voorbereidingen "Kleine Hein" in volle gang!!!

Voorbereidingen "Kleine Hein" in volle gang!!!

Nog 2 dagen voor de start van de Kleine Hein. De voorbereidingen lopen op volle toeren. Nieuw dit jaar: u kunt de wedstrijden volgen via Twitter. Volg ons op Twitter onder de naam: @wsvemmen. Nog meer mooi nieuws: de finish van alle 3 de wedstrijden gaan we live streamen via onze Facebookpagina WSV Emmen, dus like onze Facebookpagina. De live stream zal, begrijpelijkerwijs, als het regent helaas niet mogelijk zijn.  Finish amateurs verwacht rond: 11:45 uur /  nwl m jun vr rond: 14:30  / nwl: 17:15 uur.

INFO voor de deelnemers:

Alle praktische informatie rondom de wedstrijd zoals: loting, opstelling, verzetscontrole en kleedkamers zal worden vermeld op informatieformulieren aan het raam van de kantine. Te vroeg opstellen heeft geen zin het gaat toch via loting bij de nwl m, jun vr en nwl. Amateurs kunnen na tekenen vrij opstellen achter het lint.

De laatste update van de deelnemers bij de nieuwelingen via deze link:

/cms/data/media/Bestanden/Kleine Hein 2017/2017 KH definitieve lijst nwl.pdf

 


 

Lees verder

12 april

Foto's Egbert Egberts Populaire 11-4-2017

Foto's Egbert Egberts Populaire 11-4-2017

Gisteravond de 2e Egbert Egberts Populaire van het seizoen; ook dit keer weer een grote opkomst en er werd hard gereden. Eerste werd Sander Iwema, tweede Stan Gosink en derde Adrik Elzing.

Stand leiderstrui klassement zie:

https://results.sporthive.com/organization/PC317739/championships/58667

Clubfotograaf Fred was er ook bij en maakte weer een mooi reportage!!

Lees verder

11 april

Weer twee podiumplekken voor de jeugd

Weer twee podiumplekken voor de jeugd

Afgelopen zaterdag werd in Leeuwarden de Jeugdronde van Leeuwarden verreden. De jeugd van de WSV wist wederom 2 podiumplekken mee naar Emmen te nemen. Bij categorie 1 wist nu Sterre Thijssen de 3de plek te bemachtigen. Bij categorie 7 werd Bjarne wederom 2de. Sterre heeft van haar wedstrijd een mooi verslag gemaakt.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso