Laatste Nieuws

29 november

Winst voor Justin Kloese en Floor Weerink op de Meerdijk.

Winst voor Justin Kloese en Floor Weerink op de Meerdijk.

EMMEN – Op de Meerdijk in Emmen stond zaterdag de 4e interclubveldrit van het district Noord op het programma. Verspreid over diverse categorieën gingen zo’n 96 deelnemers van start. Dat aantal lag iets beneden de verwachtingen. Aan het weer kan het deze keer onmogelijk hebben gelegen, want daar was helemaal niets mis mee.

Lees verder

28 november

Fotoreportage van de ICW wedstrijd Meerdijk.

Fotoreportage van de ICW wedstrijd Meerdijk.

We hebben een mooie sportieve ICW wedstrijd achter de rug. De nodige foto's zijn er weer gemaakt. Hier alvast de eerste fotoreportage. Morgen volgen nog meer foto's met een verslag en de uitslag. Hierbij willen wij de vele vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Zonder hun was deze wedstrijd niet mogelijk geweest. Veel kijkplezier.

Foto's kijken  via deze link.

Lees verder

24 november

Digitaal aanmelden voor ICW veldrit Meerdijk.

Digitaal aanmelden voor ICW veldrit Meerdijk.

Komende zaterdag 28 november vindt de ICW veldrit plaats op onze baan.

Hiervoor kun je tegenwoordig ook digitaal aanmelden via MIJNKNWU. Ben je van plan te komen meld je svp aan via MIJNKNWU. Zo gaat de verwerking van het inschrijven sneller.

Meer info via ICW Noord.

Lees verder

23 november

Bijzonder trainingsweekend voor junioren WSV Emmen !

Bijzonder trainingsweekend voor junioren WSV Emmen !

Afgelopen weekend deden de WSV Emmen junioren: Danilo, Jesper, Jon , Justin, Marijn, Martijn, Stan, Stef en Stefan mee aan KLAMPEX 2015. Vrijdagavond moesten zij een 10 kilometerlange survival route door bossen, sloten en velden afleggen. Daarbij moesten zij diverse opdrachten uitvoeren om bijvoorbeeld zo de route te kunnen bepalen. Het is duidelijk dat  teamspirit belangrijk was om weer heelhuids met elkaar aan de finish te komen. De tocht werd prima volbracht !!  Zondag werd er met elkaar een stevige training op de tacx afgewerkt in de kantine van WSV Emmen.

Klik op lees verder voor foto's 

Lees verder

22 november

Rose 5e bij Janet memorial veldrit van Hilversum.

Rose 5e bij Janet memorial veldrit van Hilversum.

Zaterdag 21 november vond de Janet memorial veldrit van Hilversum plaats. Joost, Rose en Yvet hebben hier aan mee gedaan.

Lees verder

11 november

17 november pas- en bestelavond seizoen 2016.

17 november as vindt er weer een pas- en bestelavond plaats voor het seizoen 2016 mmv Lawi.

Check je mail voor meer informatie.

Heb je geen mail ontvangen stuur je vraag naar: kledingbeheer

Lees verder

3 november

Verslag mooi veldrij-weekend voor Rose !

Verslag mooi veldrij-weekend voor Rose !

Afgelopen weekend werd in Hoogeveen het Regiokampioenschap Veldrijden Noord/Oost gehouden. Rose won daar de  zilveren medaille. Gefeliciteerd !! Ze reed de volgende dag ook nog een mooie cross in Almelo. Rose heeft voor ons een mooi verslag geschreven over beide dagen.

Lees hieronder: 

Lees verder

2 november

Zilver voor Rose.

Zilver voor Rose.

HOOGEVEEN – De veldrijders uit de districten Noord en Oost hadden zich zaterdag (31 oktober) verzameld in Hoogeveen, waar gestreden werd om het regio-kampioenschap. Floor Weerink stond voor de moeilijke taak om haar vorig jaar in Neede behaalde titel te verdedigen. Zij was dan ook één van de WSV’ers die aan de start verschenen in Hoogeveen. Namens WSV Emmen deden verder nog mee: Rose Kloese, Isolde Ebbinge, Marlies Vos, Sanne de Jonge, Joost Freriks, Matthijs Varweg, Joeri Fledderus (die alle zeven debuteerden op dit platform), Gerben de Sain en de beide masters Mark Hessels en Jan Vos. Bij de amateurs, junioren, beloften en elite was WSV Emmen helaas niet vertegenwoordigd.

Lees verder

18 oktober

Jeugdveldrit weer een succes

Jeugdveldrit weer een succes

Gisteren was de 2de Bikes4You jeugdveldrit in Emmen. Dankzij onze razende reporter hebben we een mooi verslag en een mooie fotosessie.

Lees verder

6 oktober

Extra hindernis WSV Emmen veldrij-parcours !

Extra hindernis WSV Emmen veldrij-parcours !

Het veldrij-parcours van WSV Emmen op de Meerdijk is vandaag uitgebreid met een extra hindernis in de vorm van een zandbak. Ouders van de jeugd hebben zich samen met de geheel belangeloos meewerkende Machinistverhuur H. Sikkema, Zand-en exploitatie-mij. Emmen B.V. en BZN-sloopwerken ingezet om dit nieuwe onderdeel op ons parcours aan te leggen.

Een groot woord van dank aan bovenstaande sponsoren om deze wens te verwezenlijken !!

Klik op lees verder voor de foto's.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso