Laatste Nieuws

20 augustus

Stan 3e in de Lier.

Stan 3e in de Lier.

Gisteren reisden nieuwelingen Jon en Stan af naar de Lier om daar een wedstrijd over 40 kilometer te rijden. Dit resulteerde in een mooie podiumplaats voor Stan. Proficiat ! Lees hieronder zijn wedstrijdverslag.

Lees verder

18 augustus

Nieuwelingen rijden zeer goede Ronde van Twente!

Nieuwelingen rijden zeer goede Ronde van Twente!

Zaterdag 16 augustus jl. werd voor de eerste keer de klassieker de "Pure Energie Tour; Ronde van Twente" voor nieuwelingen verreden. De WSV Emmen renners reden sterk mee voorin met uiteindelijk een mooie 5e plaats voor Justin.

Lees zijn verslag hieronder en bekijk het filmverslag van de wedstrijd van de nieuwelingen. 

Lees verder

17 augustus

Jeugdronde van Gramsbergen

Jeugdronde van Gramsbergen

Zaterdag 16 augustus vond de mooie omloop in Gramsbergen plaats. Een ronde van 4 km lang en er stond een stevige wind. Voor de meeste kinderen was het weer de eerste wedstrijd na de vakantie. 

Lees verder

17 augustus

19 augustus weer een Populaires.

As dinsdag 19 augustus vindt er weer een Populaires plaats om 19 uur.

Er wordt per week bekeken of er de volgende week weer een Populaires kan plaats vinden.

Houdt de website per week in de gaten of de Populaires doorgaat. 

Lees verder

16 augustus

WSV Emmen goed in beeld tijdens de Gouden Pijl.

WSV Emmen goed in beeld tijdens de Gouden Pijl.

Het kostte koersdirecteur Anne Knol deze keer alle moeite om een waardig deelnemersveld bij elkaar te krijgen. Vooral de Eneco Tour gooide roet in het eten. Uiteindelijk stonden er in de Gouden Pijl slechts 13 ‘echte’ profs aan de start. De rest van het veld was gerecruteerd uit de continentale semi-profploegen, waardoor o.a. Elmar Reinders, Stan Wijkel, Tijmen Eising, Niels Goeree, Gert Jan Bosman en Lars Horring ‘aan de bak’ konden in Emmen. Allemaal lid van de WSV Emmen. 

Lees verder

2 augustus

Eindverslag jeugdtour Assen + fotoreportages

Eindverslag jeugdtour Assen + fotoreportages

De 50e jeugdtour Assen is weer achter de rug. Het was een leuke gezellige en zonnige week met leuke wedstrijden. Er waren podiumplekken voor Esmée, 2e in het meisjesklassement categorie 1. Lieke werd ook 2e in het meisjesklassement categorie 5. Jon werd 3e in het puntenklassement nieuwelingen.

Lees verder

31 juli

Kostvlies jeugdtour Assen.

Kostvlies jeugdtour Assen.

Vandaag vond de omloop in Kostvlies plaats tijdens de jeugdtour Assen. Een omloop van 4 km met klinkers, vals plat, asfalt en 50 m kasseien.

Lees verder

30 juli

Klassieker jeugdtour Assen.

Klassieker jeugdtour Assen.

Woensdag is de dag van de klassieker bij de jeugdtour Assen. Een hele ervaring voor de jeugd.

Lees verder

29 juli

Criterium Goudkust jeugdtour Assen.

Onder gunstige weersomstandigheden vond op 29 juli het criterium de Goudkust plaats. De 2e etappe tijdens de jeugdtour van Assen. Hieronder de verslagen van de wedstrijden. In het dagblad van het Noorden komen onze jeugdige renners ook nog aan het woord. 

Lees verder

28 juli

Proloog jeugdtour Assen.

Proloog jeugdtour Assen.

28 juli startte alweer de 50e internationale Jeugdtour Assen. Bij de jeugd doen mee Bart, Niels, Iris, Esmée, Anniek, Sanne, Lieke en Yvet. Bij de nieuwelingen Stef, Stefan, Jon en Floor. Bij de junioren doen de dames Mirron en Dyan mee.

Esmée in categorie 1 en Lieke in categorie 5 starten morgen in de rose trui. De meiden staan beide tweede bij de meisjes. Omdat in het algemeen klassement het eerste meisjes in het geel rijdt mogen Esmée en Lieke de rose trui dragen.

Voor uitslagen zie deze link.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso