Laatste Nieuws

23 maart

Verslag Nieuwelingen Rabo Koepel Race Lierop

Verslag Nieuwelingen Rabo Koepel Race Lierop

Afgelopen zondag werd de 34e Rabo Koepel Race voor nieuwelingen verreden. Aan de start van deze 60 km. lange klassieker, met start en finish in Lierop,  stonden Jesse, Tom en Gerben. Lees hieronder het verslag van Jesse.

Lees verder

22 maart

Verslag junioren klassieker Ronde van het Lage Land.

Verslag junioren klassieker Ronde van het Lage Land.

Vandaag gingen in de Ronde van het Lage Land: Stan, Stefan, Jon, Martijn, Justin en Niels van start voor hun éérste junioren-klassieker. Lees hieronder hun belevenissen in het verslag van Jon. 

Lees verder

22 maart

Matthijs wint in Doetichem.

Matthijs wint in Doetichem.

Matthijs en Dannieck hebben meegedaan aan de jeugdwedstrijd in Doetichem. Matthijs werd eerste in categorie 7. Dannieck werd achtste in categorie 4. De andere jeugdleden waren op een gezellig trainingskamp in Nutter. Hierover volgen binnenkort foto's en verhalen.

Lees verder

17 maart

Verslag trainingskamp Bad Iburg.

Verslag trainingskamp Bad Iburg.

Afgelopen weekend streek een grote blauw-witte WSV delegatie ( amateurs, junioren dames- en heren) neer in Bad Iburg om daar een weekend te gaan trainen. Hoe juniore Myron dit beleefde leest u in haar verslag .

Lees verder

14 maart

Voorjaarsschoonmaak . . . .

Voorjaarsschoonmaak  . . . .

Vanmorgen Hebben 5 harde Werkers, Jans, Luuc, Geert, Frans en Arjan, De Schuur bij onze WSV Emmen kantine Opgeruimd. Geheel belangeloos werkten BZN - sloopwerken en Van Gansewinkel mee Aan het vervoer en de Verwerking van al Het afval. Allemaal Heel erg bedankt voor jullie medewerking! 

Lees verder

7 maart

Nieuweling Jesse Dijkstra wint trainingsrit.

Nieuweling Jesse Dijkstra wint trainingsrit.

EMMEN - De laatste trainingsrit op het clubparcours van WSV Emmen bracht 54 renners op de been. Zij gingen allemaal tegelijk van start, maar finishten afzonderlijk per categorie. De wedstrijd kende een levendig verloop met name door de inspanningen van de zeer strijdlustige amateur Maurice Zaal. 

Lees verder

2 maart

Sterre gefeliciteerd!

HOORN – Op de schaatsbaan “De Westfries” in Hoorn is Sterre Jonkers ook lid van de WSV Emmen Nederlands afstandskampioen geworden op de 3 km bij de meisjes junioren-B. Zij legde de afstand af in de snelle tijd van 4:25.76. Dat was meteen een baanrecord. Eerder in dit seizoen had Sterre deze afstand ook al op haar naam geschreven op het NK allround. 

Bestuur en leden van de WSV Emmen feliciteren Sterre van harte met deze mooie prestatie.

Lees verder

1 maart

Paul de Haan winnaar op Meerdijk

Paul de Haan winnaar op Meerdijk

EMMEN – De trainingsrit op het clubparcours van WSV Emmen leverde bij de elite/beloften een overwinning op voor Paul de Haan uit Meedhuizen. De snelle ex-WSV’er - tegenwoordig lid van de Stormvogels – klopte in de eindsprint al zijn concurrenten, waaronder Rick Goeree, die 2e werd. Justin Timmermans uit Hardenberg legde beslag op de derde plaats. 

Lees verder

28 februari

Trainingswedstrijd 7 maart: iedereen start om 12 uur!

Ivm een lage opkomst bij de nieuwelingen en junioren starten de nieuwelingen, nieuweling meisjes, junioren en junioren vrouwen 7 maart om 12 uur!

Tevens is dit de laatste trainingswedstrijd op zaterdag. 

Dinsdag 31 maart om 18.30 uur start weer de wekelijkse Populaires.
Vanaf 12 mei tot en met 8 september starten we om 19.00 uur.

svp retweten of delen!

Lees verder

22 februari

Trainingsklassieker Sleen; verslag en fotoreportage.

Trainingsklassieker Sleen; verslag en fotoreportage.

Arianna Pruisscher wint trainingsklassieker
SLEEN – Voor de 7e maal op rij konden de wielrenners terecht in Sleen voor de jaarlijkse trainingsklassieker, die als voorbode geldt van een nieuw wegseizoen. Vooral voor de categorie Elite/Beloften is dit een belangrijke graadmeter voor de naderende klassiekers. Zij worden immers geacht om in goede vorm aan de start te verschijnen van de Ster van Zwolle, waarmee het seizoen de komende zaterdag (28 februari) in Nederland officieel wordt geopend.
 

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso