Laatste Nieuws

23 februari

Nieuws over de omloop door het land van Kleine Hein.

Nieuws over de omloop door het land van Kleine Hein.

De commissie Kleine Hein is vanaf september al bezig met de voorbereidingen voor de omloop door het land van Kleine Hein op 20 april as.

We willen alvast onze mister Emmen voorstellen die de huldigingen gaat doen., zie link.

De winnaarsshirt is ook weer ontworpen en wordt nu aangeboden door Kalas sportwear zie link

Het reglement is weer vastgesteld en is te vinden onder deze link.

De technische gids is in de maak en deze wordt zsm aangeboden op de site.

Wij gaan verder met de voorbereidingen en zien jullie inschrijving graag tegemoet.

 

 

Lees verder

18 februari

Verslag + foto's Scholten-Cycling trainingsomloop.

Verslag + foto's Scholten-Cycling trainingsomloop.

Als organisatie van een wielerwedstrijd maak je soms wat mee . . . afgelopen zaterdag bij de Scholten-Cycling trainingsomloop in Sleen moesten de vrijwilligers eerst zorgen dat het parcours weer goed toegankelijk werd. Dit omdat er een gestolen uitgebrande auto op het parcours stond. Dat maak je niet alle dagen mee. Dank aan de organisatie en vrijwilligers!!

Daarna konden de trainingswedstrijden beginnen !! Voor Wsv Emmen met een mooie overwinning voor Sanne bij de junioren-dames en een mooie 3e plaats voor Bennie bij de amateurs. Onze clubfotograaf Fred was er ook bij en maakte een mooi verslag en een heleboel foto's.Bedankt Fred.

Veel kijk- en leesplezier allemaal !!

Lees verder

14 februari

PARCOURSVERANDERING TRAININGSOMLOOP VAN SLEEN.

Door activiteiten bij de manege hebben we ivm de veiligheid het parcours van de Scholten cycling trainingsomloop Sleen aan moeten passen.

Route zie deze link.

Of kijk bij wedstrijdinformatie.

Lees verder

11 februari

Trainingsrit 9 februari: foto's en verslag !!

Trainingsrit 9 februari: foto's en verslag !!

Gelukkig kon afgelopen zaterdag na alle sneeuw en ijs dan de eerste voorjaars-trainingsrit op de Meerdijk plaatsvinden. Er stond een grote en enthousiaste groep renners en rensters aan de start. Hieronder leest u het verslag van clubfotograaf Fred en ziet u de foto's !!

Bedankt Fred voor jouw bijdrage !

Lees verder

1 februari

Trainingsrit 2 februari AFGELAST !!

Trainingsrit 2 februari AFGELAST !!

Helaas !! De trainingsrit op de Meerdijk om 13.00 morgenmiddag wordt afgelast. We kunnen niet garanderen dat de baan morgen sneeuw- en ijsvrij is.  Op naar zaterdag 9 februari a.s. !!

Nieuwe ronde - nieuwe kansen

Lees verder

31 januari

Wijzigingen Wsv Emmen MTB trainingen.

Wijzigingen Wsv Emmen MTB trainingen.

Vanaf zaterdag 2 februari trainen de mountainbikers van Wsv Emmen voorlopig elke zaterdagmorgen bij de Kibbelkoele. De training start om 09.30 uur en duurt tot plm. 11.00 uur.

De dinsdag blijven we trainen bij de Meerdijk. De training op de donderdag komt te vervallen zolang het wintertijd is. Zodra de klok verzet is, wordt er weer getraind op de dinsdag èn de donderdag!

Lees verder

24 januari

Juniore Marlies wint in België !

Juniore Marlies wint in België !

Afgelopen zondag reed juniore Marlies een crosswedstrijd bij onze zuiderburen. Ze leverde een superprestatie door de Mostencross in Hoogstraten bij de junioren te winnen namens crossteam Wsv Emmen-Zuiverculinair.  Proficiat Marlies !!
 

Lees verder

23 januari

Nieuwe fietsen voor MTB afd. Wsv Emmen.

Nieuwe fietsen voor MTB afd. Wsv Emmen.

Onze vereniging is afgelopen najaar gestart met MTB trainingen gericht op de jeugd ! Kinderen die geïnteresseerd zijn in de MTB sport kunnen vanaf nu gebruik gaan maken van leenfietsen- en helmen !! Deze zijn beschikbaar gesteld door:

M&Gezond! - Confidio Bewindvoering&Mentorschap - Stimuleringfonds Rabobank Emmen-Coevorden en BIKES4YOU. Waarvoor natuurlijk grote DANK !

Vanaf 5 februari a.s. is er elke dinsdag een MTB opstapgroep; deze groep traint op Sportpark de Meerdijk van 18.00 uur tot 19.00 uur.  Voor meer informatie kijk onder het kopje Mountainbiken op deze website. Bij vragen kunt u terecht bij het Jeugdsecretariaat via jeugdsecretariaat@wsvemmen.nl.

In het kader van het programma M&Gezond! organiseert Wsv Emmen verschillende clinics. Meer informatie hierovervindt u op: http://www.actiefinemmen.nl

Lees verder

22 januari

Mooie resultaten Wsv'ers bij ICW ASSEN.

Mooie resultaten Wsv'ers bij ICW ASSEN.

Afgelopen zondag werd in Assen alweer de 10e ICW van dit cross seizoen  verreden. Onze clubfotograaf Fred was er ook bij en zag de Wsv Emmen deenemers heel goedpresteren. Hij maakte darvan een verslag en natuurlijk de foto's !! Bedankt Fred.

Lees verder

19 december

ICW Avondcross zeer geslaagd !!!!

ICW Avondcross zeer geslaagd !!!!

Voor de 2e keer organiseerden wij als vereniging in het kader van de ICW Wintercompetitie een avondcross. Het werd een supergeslaagde avond ondanks de kou. Voor de supporters waren er dan ook kraampjes met warme hapjes en drankjes.

We bedanken de meer als 30 vrijwilligers die afgelopen zaterdag in actie kwamen om alles goed te laten verlopen. Ook bedanken we natuurlijk Fred die de kou trotseerde om foto's te maken en die een verslag heeft geschreven. Ook kregen we van Astrid nog een mooie fotoreportage binnen. U ziet en leest het hieronder.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso