Laatste Nieuws

25 maart

Zonder sponsoren geen Kleine Hein.

Zonder sponsoren geen Kleine Hein.

Zonder sponsoren geen “Omloop door het land van Kleine Hein”.
We zijn blij dat Provincie Drenthe de “Omloop door het land van Kleine Hein” mede mogelijk maakt. Dit wielerevenement past binnen de ambities van provincie Drenthe om zich als dé fietsprovincie te profileren. Mede hierdoor wordt de benoeming van Drenthe tot UCI Bike Region versterkt.
Samen met de ondersteuning van al onze verenigingsponsoren en “Emmen maak het mee” zijn onze wedstrijden mogelijk. We willen ze hier dan ook heel hartelijk voor danken.
 

Lees verder

20 maart

Podium voor Yvet in België !

Podium voor Yvet in België !

Rose (nieuwelinge) en Yvet (juniore) reden dit weekend 2 wedstrijden in België, om precies te in Zwevezele en Mol. Beiden behaalden mooie uitslagen: in Zwevezele werd Yvet 2e en Rose 11e. Op zondag in Mol eindigden zij respect. als 6e en 11e.

Komend weekend rijden beide dames met hun teamgenoten alweer in België en wel:  Gent-Wevelgem !! Alvast veel succes gewenst allemaal.

Lees hieronder hun verslag van het weekend.  

Lees verder

19 maart

Jeugdafdeling op trainingskamp !

Jeugdafdeling op trainingskamp !

Vrijdag avond vertrok een grote groep jeugdrenners met hun begeleiders op de fiets naar Nutter voor hun jaarlijkse trainingskamp. Ondanks het soms herfstachtige weer trainden deze jeugdrenners zaterdag en zondag flink met elkaar !! Natuurlijk was er ook een boel gezelligheid en kwam de groep zondag moe maar voldaan weer thuis !!

Klik op "lees verder"voor enige foto's.    

Lees verder

11 maart

Lieke wint in Strijen !

Lieke wint in Strijen !

Na het trainingsweekend van de Team Drenthe Nieuwelingen-meisjes  van vorige week stond vandaag de 1e echte wedstrijd op het programma: de Omloop van Strijen, een koers over 50 km. De Wsv Emmen nieuwelingen reden hun eerste wedstrijd boven verwachting met zeer goede uitslagen. Winnares werd Lieke van Wsv Emmen en tweede werd Maaike van de Meteoor.  Een Drents onderonsje dus !

Door deze overwinning draagt Lieke nu de leiderstrui in het Healthy Ageing Tour-klassement.  Op zaterdag 15 april a.s bij de thuiswedstrijd "Omloop van Kleine Hein" met start en finish op onze eigen thuisbaan zal Lieke dan ook in deze leiderstrui aan het vertrek staan.

Klik op "lees verder"voor alle klasseringen.

Lees verder

8 maart

Technische gids Kleine Hein 2017 online.

Technische gids Kleine Hein 2017 online.

Nog een kleine 6 weken voor de start van de Omloop door het land van Kleine Hein.

De technische gids is klaar en nu online via deze link.

Wij gaan nog even door met de laatste voorbereiding en zien de renners, vrijwilligers en supporters graag op 15 april voor een mooie sportieve dag.

Lees verder

6 maart

TEAM DRENTHE: van Nieuwelingen tot Elite/Belofte

TEAM DRENTHE: van Nieuwelingen tot Elite/Belofte

Afgelopen zondag werd  in Assen "TEAM DRENTHE" gepresenteerd. Een mooie samenwerking in het vrouwenwielrennen tussen alle 4 Drentse verenigingen. Een goed voorbeeld hiervan werd echter zaterdag al gegeven toen de Nieuwelingen meisjes van de Meteoor, de Peddelaars en Wsv Emmen samen naar Limburg gingen voor een trainingskamp. Op bijgaande mooie foto ziet u Nieuwelingen meisjes mix !

Klik op "lees verder" voor een mooi verslag van Anniek van het trainingsweekend en voor foto's. Ook vind u hieronder foto's en meer informatie m.b.t TEAM DRENTHE. 

Lees verder

5 maart

Verslag en foto's trainingswedstrijd 4 maart.

Verslag en foto's trainingswedstrijd 4 maart.

Gisteren werd onder mooie weersomstandigheden alweer de laatste uit de reeks zaterdagmorgen trainingswedstrijden verreden op de Meerdijk.

Dank aan Fred Haikens voor zijn wedstrijdverslag en mooie foto's !! 

Lees verder

5 maart

Foto's en verslag laatste trainingswedstrijd Meerdijk.

Foto's en verslag laatste trainingswedstrijd Meerdijk.

Onder goede weersomstandigheden werd gisteren alweer de laatste in de serie zaterdagmorgen trainingsritten verreden op de Meerdijk.

Met dank aan clubfotograag Fred voor zijn wedstrijdverslag en mooie foto's!!

Lees verder

4 maart

Startschot Kleine Hein wordt gegeven door hr Jumelet.

Startschot Kleine Hein wordt gegeven door hr Jumelet.

We zijn blij dat gedeputeerde van de fietsprovincie Drenthe hr Jumelet het startschot gaat geven bij de Omloop door het land van Kleine Hein op 15 april. Nog 6 weken te gaan en dan weten we wie gehuldigd gaat worden door miss  Emmen. Komende week wordt de technische gids openbaar en verstuurd naar de renners.

Lees verder

27 februari

Foto's + verslag Scholten-Cycling trainingsomloop Sleen

Foto's + verslag Scholten-Cycling trainingsomloop Sleen

Allereerst willen wij graag alle vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om afgelopen zaterdag de Scholten-Cycling trainingsomloop in Sleen weer top te laten verlopen heel hartelijk BEDANKEN.  Voor menigeen een lange en soms natte en koude dag !  Zonder jullie geen wedstrijd, petje af !!

Verder bedanken we ook Fred weer voor zijn bijdrage in het wedstrijdverslag en de mooie foto reportages ( klik op "lees verder").

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso