Laatste Nieuws

23 november

Bijzonder trainingsweekend voor junioren WSV Emmen !

Bijzonder trainingsweekend voor junioren WSV Emmen !

Afgelopen weekend deden de WSV Emmen junioren: Danilo, Jesper, Jon , Justin, Marijn, Martijn, Stan, Stef en Stefan mee aan KLAMPEX 2015. Vrijdagavond moesten zij een 10 kilometerlange survival route door bossen, sloten en velden afleggen. Daarbij moesten zij diverse opdrachten uitvoeren om bijvoorbeeld zo de route te kunnen bepalen. Het is duidelijk dat  teamspirit belangrijk was om weer heelhuids met elkaar aan de finish te komen. De tocht werd prima volbracht !!  Zondag werd er met elkaar een stevige training op de tacx afgewerkt in de kantine van WSV Emmen.

Klik op lees verder voor foto's 

Lees verder

22 november

Rose 5e bij Janet memorial veldrit van Hilversum.

Rose 5e bij Janet memorial veldrit van Hilversum.

Zaterdag 21 november vond de Janet memorial veldrit van Hilversum plaats. Joost, Rose en Yvet hebben hier aan mee gedaan.

Lees verder

11 november

17 november pas- en bestelavond seizoen 2016.

17 november as vindt er weer een pas- en bestelavond plaats voor het seizoen 2016 mmv Lawi.

Check je mail voor meer informatie.

Heb je geen mail ontvangen stuur je vraag naar: kledingbeheer

Lees verder

3 november

Verslag mooi veldrij-weekend voor Rose !

Verslag mooi veldrij-weekend voor Rose !

Afgelopen weekend werd in Hoogeveen het Regiokampioenschap Veldrijden Noord/Oost gehouden. Rose won daar de  zilveren medaille. Gefeliciteerd !! Ze reed de volgende dag ook nog een mooie cross in Almelo. Rose heeft voor ons een mooi verslag geschreven over beide dagen.

Lees hieronder: 

Lees verder

2 november

Zilver voor Rose.

Zilver voor Rose.

HOOGEVEEN – De veldrijders uit de districten Noord en Oost hadden zich zaterdag (31 oktober) verzameld in Hoogeveen, waar gestreden werd om het regio-kampioenschap. Floor Weerink stond voor de moeilijke taak om haar vorig jaar in Neede behaalde titel te verdedigen. Zij was dan ook één van de WSV’ers die aan de start verschenen in Hoogeveen. Namens WSV Emmen deden verder nog mee: Rose Kloese, Isolde Ebbinge, Marlies Vos, Sanne de Jonge, Joost Freriks, Matthijs Varweg, Joeri Fledderus (die alle zeven debuteerden op dit platform), Gerben de Sain en de beide masters Mark Hessels en Jan Vos. Bij de amateurs, junioren, beloften en elite was WSV Emmen helaas niet vertegenwoordigd.

Lees verder

18 oktober

Jeugdveldrit weer een succes

Jeugdveldrit weer een succes

Gisteren was de 2de Bikes4You jeugdveldrit in Emmen. Dankzij onze razende reporter hebben we een mooi verslag en een mooie fotosessie.

Lees verder

6 oktober

Extra hindernis WSV Emmen veldrij-parcours !

Extra hindernis WSV Emmen veldrij-parcours !

Het veldrij-parcours van WSV Emmen op de Meerdijk is vandaag uitgebreid met een extra hindernis in de vorm van een zandbak. Ouders van de jeugd hebben zich samen met de geheel belangeloos meewerkende Machinistverhuur H. Sikkema, Zand-en exploitatie-mij. Emmen B.V. en BZN-sloopwerken ingezet om dit nieuwe onderdeel op ons parcours aan te leggen.

Een groot woord van dank aan bovenstaande sponsoren om deze wens te verwezenlijken !!

Klik op lees verder voor de foto's.

Lees verder

29 september

Nieuwe veldrij-trap dankzij Terra!

Nieuwe veldrij-trap dankzij Terra!

Vandaag is er op de Meerdijk hard gewerkt door Jurian, Wesley, Stefan en Marco, leerlingen van Terra Assen. Samen met dhr. Hoving en Wsv'er Geert Vos hebben zij ons veldrij-parcours voorzien van een spliksplinternieuwe trap !! Daar zijn wij als vereniging en ook natuurlijk alle renners erg blij mee. Heel erg bedankt !! Ook een woord van dank voor Houthandel Bos uit Emmen voor het belangeloos beschikbaar stellen van de materialen.

Klik op lees verder voor een link met meer foto's.

Lees verder

28 september

Foto's NCK 2015.

Foto's NCK 2015.

Afgelopen zaterdag deden 2 teams van WSV Emmen mee aan het NCK, een jeugdteam en een juniorenteam kwamen aan de start van de ploegentijdrit. Prima prestaties werden neergezet; de jeugd eindigde in een deelnemersveld van 28 ploegen als 14e en de junioren bereikten de 12e plaats in een veld van 52 ploegen.

Klik op lees verder voor een fraaie fotoreportage van Thom, Rose, Lieke, Joost, Jon, Justin, Niels en Martijn aan het NCK. 

Lees verder

24 september

Veldrijparcours Meerdijk weer klaar voor gebruik !

Veldrijparcours Meerdijk weer klaar voor gebruik !

Vanavond heeft een groep vrijwilligers ervoor gezorgd dat ons veldrijparcours  straks weer in gebruik kan worden genomen. Er werd flink gemaaid, gesnoeid, gezaagd om de route weer "in vorm" te krijgen. Na het klussen was er natuurlijk koffie met iets lekkers in de kantine ! BEDANKT allemaal !!  

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso