Laatste Nieuws

10 april

Team Drenthe in Healthy Ageing Tour!

Team Drenthe in Healthy Ageing Tour!

Gisteren was de laatste etappe voor de Elite/Belofte rensters in de Healthy Ageing Tour. Op zaterdag reden de junioren-dames hun laatste etappe in deze mooie etappekoers. TEAM DRENTHE heeft zich goed laten zien en beide Wsv Emmen rensters Floor en Yvet, uitkomend voor TEAM DRENTHE hebben de koers uitgereden!

Fred, onze clubfotograaf, was aanwezig bij de start van de etappe voor Elite/Belofte in Musselkanaal en maakte een mooie fotoreportage en schreef zijn verhaal daarover. Ook van de junioren tijdens de 3e en 4e etappe hebben we 2 mooie fotoreportages van Inge. Tevens staan alle uitslagen voor u op een rijtje.

Veel kijk- en leesplezier.

  

Lees verder

6 april

Healthy Ageing Tour van start met 2 Wsv Emmen rensters.

Healthy Ageing Tour van start met 2 Wsv Emmen rensters.

Gisteren is the Healthy Aging Tour van start gegaan. Een etappekoersvoor elite/belofte en junioren rensters. Ook Team Drenthe is één van de deelnemende ploegen. Wsv Emmen wordt bij het Team Drenthe Elite/Belofte rensters vertegenwoordigd door Floor en bij Team Drenthe junioren-dames door Yvet !

Vandaag werd door de junioren een etappe gereden met start en finish in Baflo. Met dank aan Inge hebben wij hier voor u een mooie fotoreportage van.

Lees verder

5 april

1e Egbert Egberts Populaire 2017 verreden.

1e Egbert Egberts Populaire 2017 verreden.

Gisteravond werd onder mooie weersomstandigheden de 1e Egbert Egberts Populaire van het seizoen verreden. Winnaar werd Chiel Breukelman en staat daarmee 1e in het punten klassement om de leiderstrui. De tussensprint om de Drentse dreuge worst werd gewonnen door Stan Wijkel. De snelste ronde van de avond was van Niels Goeree met een tijd van 2 min. 21.36 sec. 

Na afloop van de trainingrit stond er in de kantine voor de deelnemers etc. koffie met iets lekkers klaar. Zo werd deze avond, tezamen met de sponsoren van het MyLapsSysteem: EgbertEgberts-Borger, LBS-Emmen, Fred Haikens, Slagerij Smit-Stadskanaal en M2accountants gezellig afgesloten.

Lees verder

4 april

Junioren rijden klassieker NWO en in Börger.

Junioren rijden klassieker NWO en in Börger.

Veel Wsv Emmen renners en rensters, van jeugd tot amateurs, waren dit weekend actief in diverse wedstrijden.

Dit keer een verslag met foto's van de junioren die zaterdag met een afvaardiging van 3 renners in de klassieker Noord West Overijssel meededen en zondag allemaal actief waren tijdens de wedstrijd in Börger in Duitsland.

Dank aan Astrid voor de 2 foto reportages.

Lees verder

3 april

Kleine Hein lijst met de ingeschreven nieuwelingen.

De lijst met ingeschreven nieuwelingen voor de Kleine Hein is beschikbaar via deze link.

Is je team wel opgegeven maar staat het er niet tussen geef even een bericht aan:

wedstrijdsecretariaat@wsvemmen.nl

Sommige verenigingen die wel mogen inschrijven hebben dit nog niet gedaan. We zien jullie inschrijving graag tegemoet.

Lees verder

4 april

2 podiumplekken voor de jeugd in Hoogeveen

2 podiumplekken voor de jeugd in Hoogeveen

Zaterdag 1 april stond de eerste wegwedstrijd voor de jeugd in Noord op het programma. Op de vernieuwde baan in Hoogeveen met een prachtige nieuw clubhuis werden mooie wedstrijden gereden. Categorie 1 tot en met 4 in een zonnetje, categorie 5 nog net droog, maar categorie 6 en 7 mocht fietsen in de stromende regen. Lilian Moes wist in categorie 1 de derde prijs te bemachtigen. Bjarne Hemme kon met een tweede plek tevreden terugkijken op zijn wedstrijd in Hoogeveen.

Lees verder

29 maart

4 april start van de Egbert Egberts Populaires !!

4 april start van de Egbert Egberts Populaires !!

Wsv Emmen is héél dat wij dankzij de ondersteuning van LBS-Emmen, Egbert Egberts-Borger, Fred Haikens, M2accountants en Slagerij Smit Stadskanaal nu de traditionele Populaires van de dinsdagavond een nieuwe boost kunnen geven. Met de aanschaf van het MyLaps systeem kunnen we de trainingswedstrijden meer inhoud geven.

Nogmaals dank aan bovenstaande sponsoren.

Lees verder

28 maart

Blauw-witte trainingen in Duitsland !

 Blauw-witte trainingen in Duitsland !

Niet alleen in België maar ook in Duitsland was afgelopen weekend het blauw-wit van Wsv Emmen veelvuldig te zien!! De amateurs waren er 2 dagen op trainingskamp en maakten flink wat uren en hoogtemeters in de omgeving van Bad Iburg.

Ook de nwl/jun. Gerben, Jesse, Joerie, Hein, Thom, Ivar,  Mats en Luuk trainden in de omgeving Uelsen met hun begeleiders Herman en Harry. Aan het einde van de dag stond de teller op 125 km.

Lees verder

27 maart

Verslag Gent Wevelgem 2017

Verslag Gent Wevelgem 2017

Gisteren een spannende dag voor de 3 nieuwelingen meisjes Sanne, Rose en Lieke en juniore Yvet ! Meedoen aan Gent Wevelgem samen met de Drentse rensters van Peddelaars en de Meteoor.

Lieke schreef er een verslag over:

Lees verder

26 maart

Voorbereiding Gent - Wevelgem !

Voorbereiding Gent - Wevelgem !

Gisterochtend vroeg reisde een grote groep Drentse rensters, junioren én nieuwelingen, naar België om samen met hun begeleiding een deel van het parcours te gaan verkennen voor de wedstrijd  Gent - Wevelgem van vandaag. De junioren-dames rijden de wedstrijd namens Team Drenthe en de nieuwelingen-meisjes rijden namens de Meteoor,de Peddelaars en Wsv Emmen. Voor Wsv Emmen komen uit: Yvet bij de junioren en Sanne, Rose en Lieke bij de nieuwelingen-meisjes. We wensen de Drentse meiden heel veel plezier en succes !!!!! 

We hebben mooie foto's van de parcoursverkenning met dank aan Bert en Inge. (klik op lees verder)

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso