Laatste Nieuws

18 januari

Update trainingsritten Meerdijk vanaf 4 februari.

Update trainingsritten Meerdijk vanaf 4 februari.

Vanaf 4 februari is het weer zover, we starten dan weer met de traditionele trainingsritten. Belangrijk voor de deelnemers om te weten zijn de wijzigingen in het wedstrijdschema, zoals die op de data 4, 11,18 februari en 4 maart verreden zal worden! Voor enkele categorieën betekent dit een andere starttijd.

Klik op "lees verder" voor meer informatie !!! 

Lees verder

17 januari

Volop podiumplaatsen bij cross en op de baan!

Volop podiumplaatsen bij cross en op de baan!

Afgelopen weekend kwamen verscheidene Wsv Emmen renners- en rensters op diverse plaatsen in actie. En met succes, volop mooie ere-plaatsen werden er behaald.

Bij de landelijke cross in Didam werd Marlies 4e. Op zondag bij de ICW cross in Veendam werden bij de jeugd-groep 1 maar liefst 3 podiumplaatsen behaald. Maurits 1e, Luco 2e en Liam 3e !! Bij de Dames/Jun/Nwl werd Anniek 2e en bij de amateurs werd Mark 6e.

En hieronder leest u het verslag van Sanne die brons haalde bij het Nederlands Kampioenschap Sprintomnium na een enerverende wedstrijd. 

Lees verder

13 januari

Nieuws over de Kleine Hein 2017.

Nieuws over de Kleine Hein 2017.

We zijn blij dat de Kleine Hein voor de junioren vrouwen en nieuwelingen meisjes is toegevoegd aan de het Healthy Ageing Tour Klassement. En nieuw klassement met wedstrijden door het hele land om de ontwikkeling van jonge rensters te stimuleren door een gevarieerd wedstrijdaanbod te brengen.  Waarbij de ontwikkeling van rensters en onderlinge competitie wordt gestimuleerd.   Voor meer info zie cycling on line.

De podiumshirten zijn ook al weer binnen. Lawi bedankt voor de snelle services.

Lees verder

11 januari

Sanne 6e bij duur-omnium tijdens Zesdaagse.

Sanne 6e bij duur-omnium tijdens Zesdaagse.

Afgelopen zondag reed nieuwelinge Sanne een duuromnium tijdens de Zesdaagse van Rotterdam en veroverde een mooie 6e plaats. Lees hieronder haar verslag over hoe het haar verging.

Lees verder

10 januari

Trainingswedstrijden op de Meerdijk.

Trainingswedstrijden op de Meerdijk.

Het wegseizoen zit er weer aan te komen en daarom beginnen in februari ook weer de Wsv Emmen trainings-wedstrijden !

Op de volgende zaterdagen : 4, 11 en 18 februari én op zaterdag 4 maart zijn er weer de bekende trainingsritten op Sportpark de Meerdijk. Het programma van deze trainings-zaterdagen op onze wielerbaan ziet er als volgt uit:
- 11.00 uur - Elite/Beloften, Amateurs, Sportklasse en Vrouwen
- 13.00 uur - Junioren, Nieuwelingen, Junior-vrouwen en Nieuweling-meisjes

Voor meer info klik op het kopje "wedstrijden".

Lees verder

9 januari

NK Cross 2017.

NK Cross 2017.

Afgelopen weekend werd onder extreme weersomstandigheden het NK Cross verreden in St.Michielsgestel. Op zaterdag én zondag kwamen 7 Wsv Emmen renner en rensters aan de start.

Klik op; lees verder voor een foto-reportage gemaakt op de zondag door Inge, waarvoor natuurlijk dank. En u vindt er alle uitslagen per categorie.

Lees verder

30 december

Fotoreportage Kastelencross Vorden

Fotoreportage Kastelencross Vorden

Afgelopen woensdag werd de Vordense Kastelencross verreden. Helaas liep junior Gerben daarbij een gebroken sleutelbeen op. Wij wensen hem van harte beterschap toe !

Voor de fotoreportage van Inge, klik op lees verder. Bedankt Inge voor de foto's.

Lees verder

6 december

Podiumplaatsen bij cross Sportlandgoed Zwartemeer.

Podiumplaatsen bij cross Sportlandgoed Zwartemeer.

Onder koude maar zonnige omstandigheden deden bijna 20 renners en rensters van Wsv Emmen mee aan de cross op Sportlandgoed Zwartemeer. Voor belofte Floor leverde dat een mooie 2e plaats op en nieuwelinge Marlies veroverde de 3e plaats ! Gefeliciteerd.

Voor alle uitslagen én diverse fotoreportages ( waarvoor dank aan Fred en Inge) klikt u op: Lees verder.

Lees verder

30 november

Kick Off Handbike World Cups en WK, 2017-2018-2019.

Kick Off Handbike World Cups en WK, 2017-2018-2019.

Gisteren werd in in de kantine van WSV Emmen de Kick Off gehouden voor de Handbike WorldCup wedstrijden in 2017 en 2018 en het WK Handbiken 2019 in Emmen. Met een grote groep belanghebbenden ( o.a. onze eigen organisatieafdeling, Wsv Emmen handbiker Seine, de gemeente Emmen, de gehandicaptensportvereniging Emmen) werd samen met Luc en Eric van The Organizing Connection, het traject doorgenomen op weg naar deze bijzondere wedstrijden !!    

Lees verder

28 november

Floor wint nationale veldrit Rhenen !

Floor wint nationale veldrit Rhenen !

Elk weekend worden er weer volop veldrij-wedstrijden gereden door de Wsv Emmenaren en door de leden van het wsv Emmen-Zuiverculinair team. En met succes !! Afgelopen zaterdag won Floor de nationale veldrit van Rhenen. Ook bij de ICW in Coevorden was er bij de jeugd( groep1) én bij de nieuwelingen-meisjes een compleet Emmen podium. Proficiat allemaal.

Klik voor foto's op: leesverder. Met dank aan Inge voor de mooie reportage.  

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso