Laatste Nieuws

14 mei

Uitslagen en klassementen na criterium Erm

Uitslagen en klassementen na criterium Erm

Voor het eerst is dit jaar tijdens de meerdaagse uitgeweken naar Erm voor het Criterium van Erm. Een mooi rondje volledig met een gladde asfaltlaag werd er in Erm gestreden voor de gele en groene truien. Na afloop was er nog een Spartamet race. De organisatie van Erm had de zaken goed voor elkaar.

Lees verder

15 mei

Uitslagen proloog jeugdmeerdaagse 2015

Uitslagen proloog jeugdmeerdaagse 2015

Vandaag is de jeugdmeerdaagse weer van start gegaan. Gestart met een echte klimtijdrit. Voor categorie 1 tot en met 4 op de wielerbaan, met 3 klimmetjes. Voor categorie 5 tot en met 7 met finish op de vuilnisbelt.

U vindt hier de uitslagen.

Lees verder

10 mei

3 podiumplekken bij ronde van Dwingeloo voor de jeugd

3 podiumplekken bij ronde van Dwingeloo voor de jeugd

Vandaag, zondag 10 mei werd in Dwingeloo de ronde van Dwingeloo verreden. Deze wedstrijd is een tijd van de kalender geweest, maar weer nieuw leven ingeblazen. Prachtige omstandigheden en een mooi parcours midden in Dwingeloo. 

Lees verder

10 mei

Informatiebrochure en starttijden Jeugdmeerdaagse 2015.

De jeugdmeerdaagse staat op punt van beginnen. Via onderstaande linken vindt u onze informatiebrochure en de starttijden.

Jeugdmeerdaagse 2015  informatiebrochure en de starttijden.

Lees verder

10 mei

Bjarne derde in jeugdronde van Enter.

Bjarne derde in jeugdronde van Enter.

Een dag voor Moederdag stond de 8ste jeugdronde van Enter op het programma. Een wegwedstrijd voor de jeugd waar de weersomstandigheden altijd vrij spel hebben. Start en finish is aan de rand van het dorp, maar de omloop is door de vlakke landerijen net buiten het dorp, waarbij ook nog een klein klimmetje zit.

Lees verder

29 april

Let op wijzingen Populaires en uitslag.

5 mei is er geen Populaires ivm bevrijdingsdag. Let op: 12 mei beginnen we om 19 uur!

Hierbij de uitslag van 28 april. De oorspronkelijke nr 1 en 3 zijn niet in de uitslag opgenomen omdat ze geen rugnummer op hadden.

1 Wilfred Drenthen 
2 Stef Niezing 
3 Jan Vos
4 Alex Brunen 
5 René Mink van der Werf 

Lees verder

29 april

Vrijwilligers gezocht voor NK wielerweken in Emmen

Vrijwilligers NK Wielersportweken gezocht

Een evenement als de NK Wielersportweken 2015 Emmen kan niet zonder vrijwilligers. gedurende deze weken moeten er verschillende taken verricht worden.
De organisatie is blij met elke hulp en dit wordt ook zeer gewaardeerd. Elke vrijwilliger krijgt vooraf en op de dag zelf een goed verzorging namens de organisatie.
Voor de volgende taken is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers.

Verkeersregelaars
Parcours op en afbouw
Aankleding locaties
Parkeerwachters

Mocht u geinteresseerd zijn om alle, enkele of een dag vrijwilliger te zijn of mocht u vragen hebben omtrent de taken/dagen van de vrijwilligers dan kunt u een e-mail sturen naar
Leroy Schnieders [leroy.schnieders@gmail.com] en/of Herman Strijbosch [ herman.strijbosch@ziggo.nl

De wedstrijd dagen zijn 20/ 21/ 24/ 27 en 28 juni a.s.

Organisatie Wielersportweken Emmen 

Lees verder

28 april

Koningsronde van Beilen.

Koningsronde van Beilen.

Op Koningsdag vond de Koningsronde  van Beilen weer plaats. Met podiumplekken voor Lieke in categorie 6, zij werd derde. Matthijs behaalde ondanks nog lichamelijke klachten door een val van vorige week een mooie 3e plek in categorie 7. Fred Haikens heeft weer een mooi verslag en fotoreportage gemaakt. 

Lees verder

27 april

Verhalen van Sterre, Arianna en Floor over EPZ Borsele.

Verhalen van Sterre, Arianna en Floor over EPZ Borsele.

Afgelopen weekend werd een zeer succesvol weekend voor de junioren-dames van het combiteam Emmen-Drachten-Hoogeveen. Voor de persoonlijke belevenissen van Sterre, Arianna en Floor over de EPZ Omloop van Borsele, waarin zij onder andere de 1e prijs in het ploegenklassement meenamen naar huis, klikt u op lees verder.

Lees verder

27 april

PWZ Zuidenveldtour.

Onze sponsor "Stichting PWZ" organiseerde afgelopen zaterdag samen met o.a. de organisatieafdeling van WSV Emmen voor de 24e keer de PWZ Zuidenveldtour. Mocht u het gemist hebben; lees hieronder het verslag en bekijk de foto's. Met dank aan Fred Haikens voor deze bijdrage.

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso