Laatste Nieuws

4 augustus

4de dag Asser Jeugdtoer

4de dag Asser Jeugdtoer

De 4de dag is de dag van de lange tijdrit. Voor de oudste jeugd een tijdrit van 13 km (junioren t/m cat 7), voor de middelste groep 7,5 km (cat V en VI), voor de jongste jeugd 5,7 km en voor de aspiranten 1,4 km. Ook vandaag waren de weersomstandigheden weer wisselend. Regen werd afgewisseld met zon. De wind was wel een constante factor. Vandaag een verslag van Zonne Jonkers. Zonne rijdt in categorie 6. Nog leuk om te vermelden is dat Lieke Nooijen (hoort toch nog een beetje bij de jeugd van de WSV) een 2de plek wist te veroveren tijdens de tijdrit.

Lees verder

3 augustus

3de dag Asser Jeugdtoer

3de dag Asser Jeugdtoer

De derde dag zit er weer op. De klassieker op de woensdag. Door Noord Drenthe net als in de Tour de France, met motoren ervoor en auto's erachter. Het weer zat niet echt mee. Het was de hele dag nat, waardoor veel valpartijen. Hieronder een verslag van Bart de Jonge en Anniek Zwiers. Morgen een lange tijdrit in Lieveren.

Lees verder

3 augustus

Foto's en uitslagen "European Cycling Tour Assen"

Foto's en uitslagen "European Cycling Tour Assen"

Vandaag alweer de 3e dag van de European Cycling Tour Assen.  Afgelopen maandag en dinsdag werden de proloog en het criterium verreden. Daarvan hebben wij prachtige foto reportages voor u. Klik op lees verder.

Dank aan Inge voor het maken van de foto's.

Lees verder

2 augustus

2de dag Asser Jeugdtoer

2de dag Asser Jeugdtoer

De tweede dag van de Asser Jeugdtoer zit er weer op. In Assen-Oost werd een criterium gereden. Gelukkig was het weer beter en konden er mooie wedstrijden gereden worden. Vandaag twee verslagen. Één van aspirant Thom Berends en één van Esmée Ellerman. Esmée heeft twee goede wedstrijden gereden, waardoor ze nu 7de staat op 6 seconden van de leider. Morgen de klassieker. Voor alle renners van jong tot oud, altijd weer een prachtige wedstrijd. En ook nu weer hopen op mooie weersomstandigheden. Zonnetje, 20 graden. Moet toch kunnen in augustus?

Lees verder

1 augustus

Asser Jeugdtoer van start

Asser Jeugdtoer van start

Vandaag is de Asser Jeugdtoer van start gegaan. Een 6 daagse wedstijd voor de jeugdrenners, nieuwelingen en junioren. Voor de WSV Emmen doen 11 jeugdrenners mee en 1 aspirant lid. Iedere dag proberen we minimiaal één renner zijn of haar verhaal te laten vertellen. Vandaag de buurt aan Marthijn Berends.

Lees verder

29 juli

Junioren rijden Niedersachsen Rundfahrt !

Junioren rijden Niedersachsen Rundfahrt !

Vandaag beginnen de junioren: Lars, Stefan, Justin, Marijn en Martijn aan de Niedersachsen Rundfahrt met een etappe over 67 km. Zaterdagmorgen volgt nog een tijdrit over 10,5 km en 's middags een etappe over 95 km. Op zondag is de afsluitende etappe over 115 km.

Wij wensen hen veel succes !!

Lees verder

28 juli

Arianna 2e in "Acht van Chaam".

Arianna 2e in "Acht van Chaam".

De "na de Tour-de France criterium reeks" voor de profs is weer begonnen. Afgelopen woensdag werd de "Acht van Chaam " verreden. Vóór de profs aan worden er ook wedstrijden verreden in diverse andere categorieën.   

Klik op lees verder voor o.a. de foto's gemaakt in Chaam door Inge. Waarvoor dank !

Lees verder

11 juli

Pech voor junioren in Ronde van Twente.

Pech voor junioren in Ronde van Twente.

De junioren Jon, Stefan en Stan ondervonden veel pech afgelopen zaterdag in de Ronde van Twente, o.a. door de materiaalpech van Stefan en Stan, die vanwege ernstige kramp de kopgroep moest laten gaan. Stan is ter plaatse nog door een dokter behandeld voor de pijnklachten.

Voor Inge's foto's klik op lees verder !

Lees verder

6 juli

Sander wint goud op "Special Olympics"

Sander wint goud op "Special Olympics"

Sander Hummel kwam dit weekend thuis met maar liefst 3 medailles: gewonnen tijdens de Special Olympics, de Nationale Spelen 2016.

De spelen, voor sporters met een verstandelijke beperking, begonnen op 1 juli met een mooie openingsceremonie in het Goffertstadion. De dagen daarna hebben maar liefst 2400 sporters deelgenomen aan diverse sportonderdelen.

Sander kwam uit op de 1-km sprint en won daar het brons. Met de wegwedstrijd behaalde hij de zilveren medaille en met de tijdrit over 5 km behaalde hij zelfs het goud !! Top gedaan Sander, van harte gefeliciteerd !

Lees verder

4 juli

Fotoverslag van geslaagde EHC Emmen !!

Fotoverslag van geslaagde EHC Emmen !!

De eerste EHC Emmen is een feit. De organiserende partijen kunnen tevreden terugkijken op een  geslaagd sportief weekend. Hierbij willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich weer super hebben ingezet om alles goed te laten verlopen: van de WSV Emmen organisatie afdeling tot de catering-dames en van de motards tot de verkeersregelaars en nog veel meer : ALLEMAAL BEDANKT !!

Inge en Anniek bedankt voor jullie prachtige fotoreportages!

Klik op lees verder voor de EHC in fotoverslag. 

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso