Laatste Nieuws

17 april

Rabobank Omloop Kleine Hein !

Rabobank Omloop Kleine Hein !

Gisteren werd onze eigen klassieker "Rabobank Omloop Kleine Hein" weer georganiseerd. Meer dan 100 vrijwilligers waren in actie om alles goed te laten verlopen. Wat mooi om zoveel betrokkenheid te ervaren van al deze vrijwilligers, evenals van onze sponsoren !!! Hierbij onze welgemeende dank.

Ook dank aan Fred Haikens voor het verslag van de wedstrijddag en zijn begeleidende fotoreportages. Ook Inge bedankt voor de foto-bijdragen.

Lees verder

12 april

Update deelnemers nieuwelingen Kleine Hein en nieuws.

Update deelnemers nieuwelingen Kleine Hein en nieuws.

Hierbij een update van de deelnemers bij de nieuwelingen, zie lijst.

Deelnemers amateurs en nieuwelingen meisjes en junioren vrouwen via KNWU

NIEUW: verzetcontrole en tekenen op afgezet stuk op parkeerterrein - er is geen vrije opstelling maar loting.

Tot zaterdag voor een mooie en sportieve omloop. 

Lees verder

10 april

Veel foto's en uitslagen van dit weekend.

Veel foto's en uitslagen van dit weekend.

Er werden dit weekend veel wedstrijden gereden door de renners en rensters van WSV Emmen. Zaterdag o.a. in Rotterdam en in Dronten. Zondag nog weer in Steinfurt. Van beide dagen hebben we voor u foto's en de uitslagen.

Dank aan Inge voor de foto-bijdragen.

Lees verder

9 april

Bjarne Hemme 3de in Rabo Jeugdronde van Zwolle

Bjarne Hemme 3de in Rabo Jeugdronde van Zwolle

Onder zonnige omstandigheden werd rondom de Wijthmenerplas in Zwolle de Rabobank Jeugdronde van Zwolle gereden. Voor de WSV Emmen stonden 8 renners aan de start. Bjarne Hemme haalde met een derde plek het podium.

Lees verder

9 april

Rondjes rijden in Hoogeveen

Rondjes rijden in Hoogeveen

Zaterdag 2 april stond de jeugdwedstrijd van Hoogeveen op het programma. 21 jeugdrenners gingen naar Hoogeveen om op de baan van 650 meter hun wedstrijden af te leggen. Thijmen de Jonge heeft voor zijn wedstrijd een verslag gemaakt.

Lees verder

7 april

Kleine Hein lijst deelnemers nieuwelingen.

Kleine Hein lijst deelnemers nieuwelingen.

Een groot gedeelte van de deelnemers bij de nieuwelingen jongens is bekend. Er  zijn nog veel verenigingen die de namen nog niet hebben doorgegeven. Kunnen jullie dit svp zo spoedig mogelijk doen en doorgeven aan: wedstrijdsecretariaat@wsvemmen.nl

Lijst nieuwelingen jongens per 7 april 2016

Lees verder

4 april

Blauw-Wit-Börger !

Blauw-Wit-Börger !

Het blauw-wit van WSV Emmen was gisteren sterk vertegenwoordigd in Börger, Duitsland. Uit heel veel categorieën deden  renners en rensters mee aan de  6. Gr. Preis der Gemeinde Börger.

Tevens was het blauw-wit veelvuldig te zien op het erepodium met een 1e plek voor Floor en 3e plek voor Arianna bij de junioren-dames. Ook voor de junioren-heren was er het podium: voor Danilo de 2e plek en voor Martijn de 3e plek. Bij de amateurs/masters was er een podiumplek voor Herman met een 3e plaats. Voor alle overige mooie uitslagen die behaald werden, klik op "lees verder".

Lees verder

4 april

5 april: Start van de Populaires op de Meerdijk.

Vanaf dinsdag 5 april  2016 is er weer gelegenheid gezamenlijk ( M/V : nieuwelingen, junioren, sportklasse, amateurs, masters en elite/belofte)  te trainen op Sportpark De Meerdijk. De start is om 18.30 uur

Nummeruitgifte in de kantine van de WSV Emmen. Het inleggeld voor de Populaires voor niet-WSV Emmen leden, bedraagt € 1,00 per keer.

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de ritten in verband met de weersomstandigheden houdt u daarvoor de website in de gaten of u kunt altijd bellen met Jans Jeuring 0591-6274955 0641490069 of Hendrik Jan Kiers 0591-620085. Ook het clubhuis van de WSV Emmen is een mogelijkheid 0591-626247.
 

Lees verder

30 maart

Podiumplek Martijn in Gerwen.

Podiumplek Martijn in Gerwen.

Tweede Paasdag reden 4 junioren: Stefan, Danilo, Stan en Martijn de Ronde van Gerwen. Martijn veroverde daarbij de 3e plek; klik op "lees verder" voor zijn verslag van de wedstrijd.

Lees verder

29 maart

Mooie foto reportage Eierrace 2016 !

Mooie foto reportage Eierrace 2016 !

Van Fred Haikens, onze clubfotograaf, ontvingen wij weer een prachtige foto reportage van de Eierraces van afgelopen maandag. Wij willen hierbij niet alleen Fred, maar ook het grote aantal vrijwilligers dat meehielp Tweede Paasdag nogmaals hartelijk danken. Zonder jullie kan het evenement niet plaatsvinden !!

Klik op "lees verder"voor de foto's !

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso