Laatste Nieuws

19 januari

Aflsuiting GOW 2014/2015

Aflsuiting GOW 2014/2015

Het afgelopen seizoen hebben een aantal amateurs van WSV-Emmen meegedaan aan de cyclocross competitie wedstrijden van de GOW. In total waren er 11 wedstrijden waarbij punten gescoord konden worden. Het is dus belangrijk alle wedstrijden te rijden om genoeg punten te verzamelen om goed te kunnen eindigen in het klassement en natuurlijk moeten de uitslagen dan ook goed zijn.

Lees verder

17 januari

Super leuk verslag van het NK veldrijden door onze toppers.

Super leuk verslag van het NK veldrijden door onze toppers.

20 jeugdrenners hebben 17 januari mee gedaan aan het NK veldrijden in Hapert. Met veel plezier en inzet werd op het zware parcours gestreden voor een mooie plek. Lotte wist voor de 3e keer op het podium te eindigen. Ze was twee keer hiervoor Nederlands Kampioen. Nu moest ze genoegen nemen met de bronzen medaille. WSV Emmen is erg blij met de enthousiaste groep jeugdrenners die de WSV Emmen weer goed op de kaart heeft gezet door hun inzet. 

Lees verder

17 januari

Lotte brons op NK veldrijden.

Lotte brons op NK veldrijden.

Lotte Bakker heeft in Hapert een bronzen plak behaald op het NK veldrijden bij de meisjes 11 jaar. Lotte van harte gefeliciteerd.

Lees verder

13 januari

Verslag NK Veldrijden door Gerben .

Verslag NK Veldrijden door Gerben .

Bij het NK Veldrijden afgelopen zaterdag stond Gerben aan de start bij de categorie Nieuwelingen. Ook voor hem was het een zware wedstrijd waarbij hij een mooie inhaalslag leverde!! Lees hier zijn verslag :

Lees verder

12 januari

ZILVER voor Floor op het NK-Veldrijden

ZILVER voor Floor op het NK-Veldrijden

Afgelopen zaterdag behaalde Floor de 2e plaats op het NK Velrijden bij de dames-junioren. WSV Emmen feliciteert haar van harte met deze geweldige prestatie !! Hieronder leest u haar verslag.  

Lees verder

7 januari

Trainingsomloop Sleen 2015.

Het nieuwe jaar is weer begonnen en de voorbereidingen voor het wegseizoen zijn voor vele renners al weer in volle gang. 

21 februari vindt de bekende trainingsomloop in Sleen plaats. Het parcours was vorige jaar aangepast ivm andere bezigheden in het dorp. Het parcours is nu weer zoals vanouds.

Voor meer informatie en het parcours zie deze link.

 

Lees verder

4 januari

Joost wint op de Meerdijk.

Joost wint op de Meerdijk.

Vandaag 4 januari vond er een veldrit plaats in de ICW competitie op de Meerdijk. Joost wist te winnen bij de jeugd U15. Hij werd verblijd met een doos nieuwjaarsrolletjes. Matthijs werd 3e in deze categorie. Bjarne wist bij de jeugd U13 3e te worden.

Lees verder

16 december

Mensen bedankt!

Toen ik op zaterdag 29 november naar de Meerdijk fietste om daar foto’s te maken van de GOW-veldrit, had ik geen flauw benul, wat me die dag boven het hoofd hing. Ik heb inderdaad nog enkele foto’s kunnen maken van de start bij de jeugd en daarna ben ik op zoek gegaan naar een andere standplaats. Dat was de bedoeling tenminste. Maar plotseling, van het ene op het andere moment, ging bij mij het licht helemaal uit. Pas in het ziekenhuis werd ik wakker en was het net alsof ik midden in een droom zat. 

Lees verder

30 november

GOW wedstrijd op de Meerdijk: verslag en fotoreportage.

GOW wedstrijd op de Meerdijk: verslag en fotoreportage.

29 november vond er een GOW-wedstrijd plaats op de Meerdijk. Door de vrijwilligers was er een mooi parcours uitgezet, slingeren over het gras, 2 trappen, een balk, bos en heuvels. Twee Zwarte Pieten hadden we bereid gevonden de huldiging te regelen. 

 

Lees verder

15 november

Donderdag 27 november kledingpasavond seizoen 2015.

Donderdagavond 27 november van 18:30 tm 21:00 uur kledingpasvond voor het seizoen 2015.

Meer informatie volgt spoedig via de mail.

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso