Laatste Nieuws

5 oktober

Overzicht wegseizoen 2017.

Overzicht wegseizoen 2017.

Onderstaan vindt u een jaaroverzicht van het wegseizoen 2017 met betrekking tot de Wsv Emmen renners-en rensters. Alle podiumplaatsen zijn daarin verwerkt. Zo ook die van Jan Vos die 3e werd op het Nederlands Kampioenschap voor leraren dit jaar.

We danken Fred Haikens voor uitgebreide bijdrage !! 

Lees verder

4 oktober

Foto's + uitslagen NCK 2017

Foto's + uitslagen NCK 2017

Traditioneel wordt het weg seizoen afgesloten met het Nederlands Club Kampioenschap in Dronten. Dit jaar werd Wsv Emmen vertegenwoordigd door 2 teams: een Jeugdteam met  Thessa, Mart, Thijmen en Bjarne. En door een combiteam Nieuwelingen/Junioren met Thom, Joeri, Mats en Jesse.

Lees verder

27 september

Finale Koga ICW en de 1e cross van het seizoen.

Finale Koga ICW  en de 1e cross van het seizoen.

Afgelopen weekend werd de laatste ICW gereden in het kader van de Koga Noordelijke Wielercompetitie. Junior Hein behaalde in het algemeen eindklassement de 3e plaats. Gefeliciteerd !!

Ook werd alweer de 1e cross van het seizoen gereden en wel in Dordrecht. Daar kwamen 4 Emmenaren aan de start. Mooie uitslagen: Marlies 4e en Yvet 11e bij de dames-junioren en Joost 18e en Gerben 30e bij de heren-junioren.

Klik op "lees verder" voor de foto's van de cross. Inge bedankt hiervoor.

Lees verder

16 september

Mooie podiumplaatsen Stan en Wilfred.

Mooie podiumplaatsen Stan en Wilfred.

We kregen afgelopen week nog 2 mooie berichten en uitslagen binnen van Fred. Het betreft  het NK voor Militairen waar Stan Gosink, oud-Wsv'er, aan meedeed en de Ronde van Ijlst waar Wilfred een mooie podiumplaats behaalde.

Lees verder

13 september

Bennie Gosink eindwinaar populaires 2017 !

Bennie Gosink eindwinaar populaires 2017 !

Gisteravond werd de laatste Egbert Egberts Populaire van het seizoen gereden. Na afloop werden de prijzen: de Leiderstrui en de Fred Haikens bokaal uitgereikt.  U leest het in onderstaand verslag van Fred Haikens.

Een woord van dank aan de sponsoren van desbetreffende populaires voor hun ondersteuning: Egbert Egberts, LBS/Emmen en Slagerij Smit/Stadskanaal. De sponsoren werden na afloop van de wedstrijd ook in de bloemetjes gezet.

Ook een dankwoord aan de organisatie, de vrijwilligers van de tijdwaarneming en clubfotograaf Fred die elke dinsdag weer paraat stonden !!  

Lees verder

6 september

Verslag, uitslagen en foto's Populaire 5-9-2017

Verslag, uitslagen en foto's Populaire 5-9-2017

Lees hieronder het verslag van de gisteren, onder regenachtige omstandigheden, verreden Populaire op de Meerdijk. Én bekijk ook de foto's en de uitslagen van deze één na laatste trainingswedstrijd van het seizoen.

De volgende dinsdag (12 september) vindt de laatste en beslissende wedstrijd plaats. De aanvang is vervroegd naar half 7.
Hopelijk kunnen we dan ook wat betere foto’s laten zien, want deze keer was het niet alleen voor de renners afzien, maar ook voor onze fotograaf. . .
 

Fred, bedankt voor jouw bijdrage !!

Lees verder

31 augustus

Foto's en uitslagen Egbert Egberts Populaire 29 augustus.

Foto's en uitslagen Egbert Egberts Populaire 29 augustus.

Hieronder vindt u de uitslagen en de fotolink van de Egbert Egberts Populaire die afgelopen dinsdag op de Meerdijk werd verreden. Het was weer de eerste trainingsrit na de zomerstop. Er volgen nog 2 trainingsritten en wel op 5 en 12 september.

Met dank aan Astrid voor de foto's !!

Lees verder

10 augustus

Verslag en foto's Gouden Pijl 2017 !

Verslag en foto's Gouden Pijl 2017 !

Afgelopen dinsdag werd de 40e Gouden Pijl verreden. Ook voor Jans en Karst, van onze Wsv Emmen organisatie afdeling, was het de 40e keer dat zij hun medewerking verleenden aan dit wielerspektakel.Daarom werden zij verdiend én op prachtige wijze in het zonnetje gezet door het stichtingsbestuur van de Gouden Pijl.

U leest erover in het verslag en ziet het in de fotoreportages van Fred Haikens die natuurlijk ook weer acte-de-presence gaf.

Tevens een woord van dank aan de ouders /begeleiders van de jeugd die meegeholpen hebben bij het in goede banen leiden van de " Dikke Banden Race" én de ererondes met onze jeugdafdeling!!  

Lees verder

7 augustus

Nagekomen verslagen jeugdtour

Nagekomen verslagen jeugdtour

Van Thijmen en Liam kwam nog een verslag van de jeugdtour. Onderstaand de verhalen van deze jonge renners.

Lees verder

6 augustus

Verslag, uitslagen en foto's van jeugdtour Assen.

Verslag, uitslagen en foto's van jeugdtour Assen.

De European Junior Cycling Tour Assen of tewel jeugdtour Assen is weer achter de rug. Een week vol wedstrijden voor categorie 1 tm 7, nieuwelingen j/m en junioren j/m. Het blijft leuk om mee te maken met goed georganiseerde en afwisselende wedstrijden. En renners uit de hele wereld.

Het was een week van plezier, teleurstellingen en leermomenten. Onze renners hebben zelf een verslag gemaakt hoe ze de week hebben ervaren. 

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso