Laatste Nieuws

11 juli

Pech voor junioren in Ronde van Twente.

Pech voor junioren in Ronde van Twente.

De junioren Jon, Stefan en Stan ondervonden veel pech afgelopen zaterdag in de Ronde van Twente, o.a. door de materiaalpech van Stefan en Stan, die vanwege ernstige kramp de kopgroep moest laten gaan. Stan is ter plaatse nog door een dokter behandeld voor de pijnklachten.

Voor Inge's foto's klik op lees verder !

Lees verder

6 juli

Sander wint goud op "Special Olympics"

Sander wint goud op "Special Olympics"

Sander Hummel kwam dit weekend thuis met maar liefst 3 medailles: gewonnen tijdens de Special Olympics, de Nationale Spelen 2016.

De spelen, voor sporters met een verstandelijke beperking, begonnen op 1 juli met een mooie openingsceremonie in het Goffertstadion. De dagen daarna hebben maar liefst 2400 sporters deelgenomen aan diverse sportonderdelen.

Sander kwam uit op de 1-km sprint en won daar het brons. Met de wegwedstrijd behaalde hij de zilveren medaille en met de tijdrit over 5 km behaalde hij zelfs het goud !! Top gedaan Sander, van harte gefeliciteerd !

Lees verder

4 juli

Fotoverslag van geslaagde EHC Emmen !!

Fotoverslag van geslaagde EHC Emmen !!

De eerste EHC Emmen is een feit. De organiserende partijen kunnen tevreden terugkijken op een  geslaagd sportief weekend. Hierbij willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich weer super hebben ingezet om alles goed te laten verlopen: van de WSV Emmen organisatie afdeling tot de catering-dames en van de motards tot de verkeersregelaars en nog veel meer : ALLEMAAL BEDANKT !!

Inge en Anniek bedankt voor jullie prachtige fotoreportages!

Klik op lees verder voor de EHC in fotoverslag. 

Lees verder

3 juli

Stan wint in Stadtlohn.

Stan wint in Stadtlohn.

Vrijdagavond werd in Stadtlohn het traditionele "Nachtuhlenrennen" weer verreden, een criterium voor junioren over 42 km. Stan won de eindsprint van zijn medevluchter met wie hij 6 ronden voor het eind gedemarreerd was. Proficiat Stan ! Ploeggenoot Danilo reed naar een mooie 7e plaats !
 

Lees verder

30 juni

EHC Emmen 2 en 3 juli: startlijsten bekend.

EHC Emmen 2 en 3 juli: startlijsten bekend.

De organisatie van de internationale handbike-wedstrijden op 2 en 3 juli zijn druk bezig met laatste voorbereidingen die voor deze wedstrijden nodig zijn.  Zoals u weet draagt ook WSV Emmen hier haar steentje aan bij. De WSV Emmen organisatieafdeling zorgt o.a. voor de technische zaken zoals het uitzetten van het parcours, verkeersregelaars, verzorgen geluid enz. De catering, o.a. de lunchpakketten voor diverse vrijwilligers, wordt verzorgd door een aantal Wsv Emmen cateringdames !

Van het wedstrijdsecretariaat ontvingen wij de startlijsten voor tijdritten voor zaterdag 2 juli. Ze zijn bijgewerkt t/m 29-6-2016. Op de lijsten vindt u 3 Wsv Emmen-leden; Antienus Ebeltjes, Jennette Janssen en Seine Snippe. Wij wensen hen veel succes !!

  Klik op lees verder:

Lees verder

28 juni

Arianna wint etappe in "Tweedaagse Peize-Roden"

Arianna wint etappe in "Tweedaagse Peize-Roden"

In het kader van de Knwu vrouwen club-competitie werd afgelopen zondag en maandag de Tweedaagse Peize - Roden verreden. Deze wedstrijd voor elite/belofte én junioren vrouwen bestaat uit 2 etappes en 1 tijdrit. Combiteam Drachten/Emmen/Hoogeveen werd o.a. vertegenwoordigd door Arianna en Floor van WSV Emmen.

De dames deden het prima, Arianna won de 1e etappe met een mooie eindsprint tussen de elite en beloftendames !! In een peleton van ruim 115 rensters behaalden Arianne en Floor in het eindklassement resp. de 20e en 26e plaats.

Lees verder

27 juni

Jennette Nederlands kampioen handbiken !!

Jennette Nederlands kampioen handbiken !!

Onze felicitaties gaan uit naar WSV Emmen lid Jennette Jansen: zij werd afgelopen weekend Nederlands kampioene handbiken bij de Dames/H5. Ondanks de flinke hoosbuien greep zij haar kans en versloeg uittredend kampioene Laura de Vaan. Proficiat Jennette.

Uitslag: 1. Jennette Jansen  2. Laura de Vaan  3. Petra Garnier.

Komend weekend zijn er in Emmen weer nieuwe kansen op het rood-blauw-wit, dan wordt nl. tijdens de EHC ook het NK Tijdrijden verreden. Succes alvast allemaal !!

Foto gemaakt door Bert Willems. 

Lees verder

22 juni

Uitslag Populaire 21 juni.

Uitslag Populaire 21 juni.

Gisteravond werd weer een populaire gereden op de Meerdijk. Hierbij de uitslag:

1. Bennie Gosink  2. Frank Zwaneveld  3. Heinie Hommes  4. Justin Kloese  5. Danilo Wattez  6. Joost Freriks.

Lees verder

21 juni

WSV Emmen ondersteunt de Dutch EHC op 2 en 3 juli

 WSV Emmen ondersteunt de Dutch EHC op 2 en 3 juli

Op 2 en 3 juli a.s. wordt het Dutch EHC evenement voor handbikers georganiseerd in Emmen.Het evenement wordt georganiseerd door een samenwerking vanuit verschillende partijen, te weten SportDrenthe, Drenthe beweegt, WSV EMMEN, GSC Emmen en het Wielerplatform Drenthe.

Bekijk het volledige programma hier: www.opfietseindrenthe.nl/paracycling/program

Het evenement is gratis toegankelijk voor publiek. Met veel internationale deelnemers belooft het een mooi spektakel te worden. Kom langs en beleef een topsportwedstrijd voor handbikers van dichtbij!

Lees verder

20 juni

NK 2016: Arianne wint brons !

NK 2016: Arianne wint brons !

Zaterdag jl. werd in Goeree-Overflakkee het Nederlands kampioenschap op de weg georganiseerd  voor de cat. Nieuwelingen jongens en meisjes en Junioren dames en heren. Hierbij feliciteren wij Arianna Pruisscher met haar podiumplaats bij de junioren vrouwen. 

Juniore Sterre en Nieuwelinge Rose hebben een verslag geschreven over hun deelname aan het kampioenschap.Tevens hebben een prachtige fotoserie van het kampioenschap waarin alle categorieën te zien zijn ! Dit met dank aan Inge !

 Dus klik op lees verder . . .

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso