Laatste Nieuws

31 januari

ICW Hoogeveen, verslag en foto's.

ICW Hoogeveen, verslag en foto's.

Afgelopen weekend werd niet alleen het Nederlands Kampioenschap Veldrijden bij de jeugd verreden in Hoogeveen maar ook de laatste ICW van het seizoen. Fred was er voor ons bij en maakte verslag en de foto's !! Dank je wel Fred.

Lees verder

30 januari

Liek Nooijen is genomineerd !!

Liek Nooijen is genomineerd   !!

Vanavond vindt de verkiezing van Drents wielrenner/wielrenster van het jaar plaats in Assen. Deze verkiezing valt samen met de viering van het 1-jarig bestaan van de UCI Bike Region label dat Drenthe vorig jaar kreeg toebedeeld. 

Dankzij haar geweldige prestaties afgelopen jaar is Lieke Nooijen genomineerd in de categorie junioren/nieuwelingen dames. Dit dankt zij ondermeer aan de overwinningen op het thuishonk van de klassieker "Omloop van Kleine Hein", Omloop van Strijen, het DK Tijdrijden, etappe in European Junior Cycling Assen en zilver op het NK.

Lieke van harte gefeliciteerd met jouw nominatie !!!   

 

 

Voor meer info : http://www.drentsewielrennervanhetjaar.nl/ 

Lees verder

26 januari

Scholten-Cycling trainingsomloop Sleen!

Scholten-Cycling trainingsomloop Sleen!

Nog 4 weken en dan is het weer zover: de trainingsomloop in Sleen wordt op 24 februari weer verreden. Zo vlak voor de eerste wedstrijden weer beginnen, een mooie gelegenheid om de benen te testen !!

Onze vereniging is heel blij dat ook dit jaar Scholten-Cycling uit Dalen weer bereid is gevonden ons te ondersteunen en hun naam weer te willen verbinden aan deze wedstrijd. Bedankt Marthijs Wegdam van  http://www.scholten-cycling.nl/  !!

Alle informatie en details m.b.t. deze wedstrijd vindt u onder het kopje "Wedstrijden" op deze website.

  

Lees verder

15 januari

Verslag NK Veldrijden Surhuisterveen.

Verslag NK Veldrijden Surhuisterveen.

Van het  Nederlands Kampioenschap Veldrijden afgelopen weekend  in Surhuisterveen ontvingen wij een mooi verslag van één van de ouders van de rensters. Hieronder leest u hoe Floor, Isolde en Marlies het eraf brachten op het loodzware parcours.

Lees verder

30 december

Sanne behaalt Nederlandse titel !!!

Sanne behaalt Nederlandse titel !!!

In het Sportpaleis Alkmaar wordt in de periode tussen Kerst en Oud&Nieuw het NK baanwielrennen voor Elites en Junioren gehouden.

Wsv Emmen juniore, Sanne de Jonge, heeft bij dit Nederland Kampioenschap de titel behaald bij het onderdeel 500 meter tijdrit. Bij deze van harte gefeliciteerd Sanne !!!

Lees verder

29 december

Kasteelcross Vorden; foto's + uitslagen.

Kasteelcross Vorden; foto's + uitslagen.

Gisteren werd in Vorden de Kasteelcross verreden. Namens Wsv Emmen- Zuiverculinair Kwamen Joost, Gerben, Marlies en Yvet aan de start.  Zij finishten respectievelijk als 13e, 14e, 5e en 11e. Ook Inge was erbij en maakte de foto's. Bedankt Inge.

Lees verder

19 december

Geslaagde ICW AvondCross op de Meerdijk.

Geslaagde ICW AvondCross op de Meerdijk.

Een geweldige prestatie leverden, afgelopen zaterdag,  al die Wsv Emmen vrijwilligers om de ICW Avond Cross goed te laten verlopen. Ok, we hadden geen invloed op het weer maar voor de rest was alles super georganiseerd !! En het was heel gezellig. Daarom ook een enorm compliment en dank-je-wel aan al die helpers.   

Ook  een bedankje aan Fred en Astrid  die het weer trotseerden om de foto's te maken en Fred maakte ook het verslag. Lees het hieronder.

Lees verder

5 december

Verslag en foto's Cross Sportlandgoed Zwartemeer, dag 2

Verslag en foto's Cross Sportlandgoed Zwartemeer, dag 2

Ook op zondag 3 december, dag 2 van de cross op Sportlandgoed Zwartemeer, was clubfotograaf Fred aanwezig en maakte voor u een wedstrijdverslag met mooie foto's.  

Lees verder

4 december

Foto's Cross Jeugd Sportlandgoed Zwartemeer.

Foto's Cross Jeugd Sportlandgoed Zwartemeer.

Op zaterdag 2 december werd voor de Jeugd een cross georganiseerd op het Sportlandgoed Zwartemeer. Clubfotograaf Fred was er ook en legde weer het één en ander vast ! Klik op "lees verder" voor de foto's en de uitslagen.   

Lees verder

29 november

ICW AVOND-CROSS op 16 december a.s.

ICW AVOND-CROSS op 16 december a.s.

In het kader van de Winter ICW's organiseert WSV Emmen op zaterdag 16 december een AVOND-Cross. Op ons veldrijparcours op de Meerdijk zullen vanaf  17.15 alle categorieën hun wedstrijd rijden met kunstlicht. Ook voor de toeschouwers is er genoeg gezelligheid met o.a. muziek, vuurkorven en kraampjes met warme hapjes en drankjes. Graag tot dan !! 

Hieronder vindt u een overzicht van de starttijden van de AVOND-CROSS.

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso