Laatste Nieuws

25 april

Eierrace 2019: foto's en verslag

Eierrace 2019: foto's en verslag

Het was een druk weekend op de wielerbaan van de Meerdijk. Zaterdag de 40e Kleine Hein. Tweede Paasdag de traditionele Eierrace voor masters en jeugd. Fred heeft een verslag gemaakt van de wedstrijd van de masters met natuurlijk ook foto's. De jeugdwedstrijd is vastgelegd met een mooi fotoverslag door Fred en Anniek.

Het fotoverslag van de nieuwelingen bij de Kleine Hein was niet compleet. Hierbij ook de link met het complete fotoverslag van de nieuwelingen tijdens de Kleine Hein. Zie bij de foto links aan de linkerzijde bij lees verder. 

Lees verder

24 april

In memoriam Sake Meijer.

In memoriam Sake Meijer.

In memoriam.

Op 2e Paasdag bereikte ons het bericht dat ons Wsv Emmen ere-lid Sake Meijer is overleden.

Sake is heel lang betrokken geweest bij onze vereniging. Via zijn broer Klaas kwam hij met de Wsv Emmen in aanraking waardoor ook zijn zoon begon met wielrennen. Hij werd daarmee een "duizendpoot" binnen onze organisatie. Niet alleen is hij bestuurslid geweest maar hij zat in de jaren '70 ook in de jeugdcommissie om de toenmalige jeugdafdeling nieuw leven in te blazen.

Toen hij in augustus 2009 door de KNWU werd onderscheiden met het Gouden Wiel was hij ook al 37 jaar betrokken bij het organiseren van wielerwedstrijden in Drenthe, o.a. bij de PWZ Zuidenveld Tour. 

Sake Meijer is 85 jaar geworden. 

Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. 

Lees verder

23 april

Kleine Hein 2019: verslag en foto's !!

Kleine Hein 2019: verslag en foto's !!

Complimenten aan de organisatie en aan die meer dan 100 vrijwilliger voor het doen slagen van de 40e Omloop door het Land van kleine Hein!  Alom tevredenheid bij Wsv Emmen.

Ook complimenten aan Fred, de clubfotograaf, die weer de hele dag heeft vastgelegd in woord en beeld !! Onze dank is groot Fred !!!

Lees hieronder het verslag en bekijk de diverse foto reportages.

Lees verder

20 april

Bedankt en uitslagen zijn bekend.

Vrijwilligers, renners, rensters en toeschouwers bedankt voor een mooie 40e Kleine Hein.

Renners en rensters die bij valpartijen waren betrokken van harte beterschap.

De uitslagen staan op de KNWU site.

Houdt Facebook en de website dit weekend in de gaten voor mooie fotoreportages en verslag.

Hier heb ik alvast wat fimpjes:

Amateurs: https://www.youtube.com/watch?v=uLkvyHWP0D8

Nwl m en jun vr: https://www.youtube.com/watch?v=SV7Ucvr_qiY

Er zijn nog enkele voorwerpen blijven liggen: jasje van Oldenzaal, pinpas en een sleutel.

Voor info mail met i.schoonewille@ziggo.nl

Lees verder

19 april

Definitieve startlijst nieuwelingen.

Definitieve startlijst nieuwelingen.

De laatste puntjes op de i voor de 40e omloop door het Land van Kleine Hein. De startlijst voor amateurs, nwl m en jun vr zijn te zien op de KNWU site.

De definitieve lijst voor de nieuwelingen zie deze link.

In die 40 jaar kunnen we niet heugen z'on mooie zonnige Kleine Hein te hebben gehad. We zien jullie morgen voor een feestelijke, zonnige en sportieve wedstrijd.

Lees verder

19 april

Viering 40 jaar Kleine Hein !!

Viering 40 jaar Kleine Hein !!

Voor enkele leden van de Organisatie-afdeling/Kleine Hein Commissie kreeg de woensdagavond een verrassende wending ! Ter ere van hen én het feit dat zaterdag de Omloop door het land van Kleine Hein voor de 40e keer wordt georganiseerd, was er een gezellige avond gepland op thuishonk de Meerdijk. Bovenstaande kanjers hadden geen idee dat ze gehuldigd zouden gaan worden !!

Lees hieronder hoe één en ander verliep . . . . . en bekijk de mooie fotoreportage ! Dit alles weer met dank aan clubfotograaf Fred Haikens.

Lees verder

17 april

Verslag en foto's Populaire 16 april jl.

Verslag en foto's Populaire 16 april jl.

Gisteravond werd de 3e Rijschool Marco Populaire verreden op de Meerdijk ! Voor aanvang van de trainingsrit werd, door alle deelnemers en de Wsv Emmen jeugd samen, stilgestaan bij het overlijden van Pieter van der Horst, jeugdbegeleider bij de MTB jeugd-afdeling. 

U leest hieronder het verslag van Fred en kunt u de foto'svan gisteravond bekijken. Bedankt Fred, fijn dat je er weer bij was.

Lees verder

16 april

Verdrietig nieuws voor Wsv Emmen.

Verdrietig nieuws voor Wsv Emmen.

Onze vereniging is opgeschrikt door het plotselinge overlijden van Pieter van der Horst, pappa van ons MTB jeugdlid Giel. We zijn allemaal erg geschrokken en verdrietig. We gaan met het overlijden van Pieter een aardige en hulpvaardige begeleider missen bij de MTB jeugd-afdeling. Fijn zijn de herinneringen, zoals onlangs nog aan het trainingskamp in Nutter waar Pieter ook bij betrokken was.

In de kantine van Wsv Emmen is, als eerbetoon aan Pieter, een herdenkingshoekje ingericht en zal vanavond voor aanvang van de trainingsrit op de Meerdijk, om 18.30 uur,  1 minuut stilte in acht worden genomen.

Namens ons allen bij Wsv Emmen wensen wij Jolanda, Roan, Giel en de verdere familie en vrienden heel veel sterkte toe voor de komende tijd.

Lees verder

14 april

Dames-junioren Team Drenthe in Healthy Ageing Tour !!

Dames-junioren Team Drenthe in Healthy Ageing Tour !!

Afgelopen vrijdag ging voor de Junioren-dames de Healthy Ageing Tour van start !! Bij deze 3-daagse etappe koers bundelen de de juniorendames van verschillende Drentse wielerverenigingen de krachten en komen als één Team Drenthe aan de start !! Namens Wsv Emmen doet Marlies Vos mee. 

In onderstaand verslag van Fred, leest u wat voor mooie prestatie Marlies tijdens deze 1e etappe neerzette. Tevens is er weer een prachtige foto reportage !!

Lees verder

11 april

Foto's Populaires 9 april jl.

Foto's Populaires 9 april jl.

Afgelopen dinsdag heerlijk trainingsweer bij de 2e Rijschool Marco Populaire van dit seizoen. Er stond dan ook weer een grote groep renners/rensters aan de start.

De winnaar werd Arjen Mulder van de Stormvogels, 2e Hein Jalving en 3e Jesse Dijkstra, beide Wsv Emmen.  Snelste rondetijd: Jesse Dijkstra 2 min en 26,7 sec. is 45,4 km per uur. Justin Kloese blijft tot nu toe de snelste met 45,8 km per uur. 

Bij de dames won Lieke Nooijen.

Helaas was clubfotograaf Fred verhinderd maar fijn dat Astrid de honneurs waarnam !! Daarom toch een mooie fotoreportage van de trainingswedstrijd. Bedankt Astrid !! 

Lees verder

Volgende > < Vorige

Nieuwsarchief

De WSV Emmen

kantine wsv emmen

Welkom op de website van Wielersport vereniging Emmen. Op deze site vindt u alle informatie over de vereniging en haar leden, van jong tot oud, van jeugd tot professional.

Bekijk meer clubinformatie

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso