Nieuwe fietsen voor MTB afd. Wsv Emmen.

Onze vereniging is afgelopen najaar gestart met MTB trainingen gericht op de jeugd ! Kinderen die geïnteresseerd zijn in de MTB sport kunnen vanaf nu gebruik gaan maken van leenfietsen- en helmen !! Deze zijn beschikbaar gesteld door:

M&Gezond! - Confidio Bewindvoering&Mentorschap - Stimuleringfonds Rabobank Emmen-Coevorden en BIKES4YOU. Waarvoor natuurlijk grote DANK !

Vanaf 5 februari a.s. is er elke dinsdag een MTB opstapgroep; deze groep traint op Sportpark de Meerdijk van 18.00 uur tot 19.00 uur.  Voor meer informatie kijk onder het kopje Mountainbiken op deze website. Bij vragen kunt u terecht bij het Jeugdsecretariaat via jeugdsecretariaat@wsvemmen.nl.

In het kader van het programma M&Gezond! organiseert Wsv Emmen verschillende clinics. Meer informatie hierovervindt u op: http://www.actiefinemmen.nl

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter