19 april

Eierrace 2017: Verslag en foto's !!

Eierrace 2017: Verslag en foto's !!

Na een hele drukke zaterdag i.v.m. de Kleine Hein stond er afgelopen maandag, Tweede Paasdag, alweer een grote groep vrijwilligers klaar om de traditionele Eierrace op deze dag in goede banen te leiden!

Ook fotografen Fred en Anniek waren er weer en daarom hebben we onderstaand voor u weer een verslag en 3 mooie fotoreportages.

Lees verder

11 april

Weer twee podiumplekken voor de jeugd

Weer twee podiumplekken voor de jeugd

Afgelopen zaterdag werd in Leeuwarden de Jeugdronde van Leeuwarden verreden. De jeugd van de WSV wist wederom 2 podiumplekken mee naar Emmen te nemen. Bij categorie 1 wist nu Sterre Thijssen de 3de plek te bemachtigen. Bij categorie 7 werd Bjarne wederom 2de. Sterre heeft van haar wedstrijd een mooi verslag gemaakt.

Lees verder

4 april

2 podiumplekken voor de jeugd in Hoogeveen

2 podiumplekken voor de jeugd in Hoogeveen

Zaterdag 1 april stond de eerste wegwedstrijd voor de jeugd in Noord op het programma. Op de vernieuwde baan in Hoogeveen met een prachtige nieuw clubhuis werden mooie wedstrijden gereden. Categorie 1 tot en met 4 in een zonnetje, categorie 5 nog net droog, maar categorie 6 en 7 mocht fietsen in de stromende regen. Lilian Moes wist in categorie 1 de derde prijs te bemachtigen. Bjarne Hemme kon met een tweede plek tevreden terugkijken op zijn wedstrijd in Hoogeveen.

Lees verder

19 maart

Jeugdafdeling op trainingskamp !

Jeugdafdeling op trainingskamp !

Vrijdag avond vertrok een grote groep jeugdrenners met hun begeleiders op de fiets naar Nutter voor hun jaarlijkse trainingskamp. Ondanks het soms herfstachtige weer trainden deze jeugdrenners zaterdag en zondag flink met elkaar !! Natuurlijk was er ook een boel gezelligheid en kwam de groep zondag moe maar voldaan weer thuis !!

Klik op "lees verder"voor enige foto's.    

Lees verder

23 januari

NK veldrijden jeugd en finale ICW !!

NK veldrijden jeugd en finale ICW !!

Een druk weekend was het voor de veldrijders; op zaterdag het Nederlands Kampioenschap Veldrijden voor de Jeugd in Appelscha en zondag op hetzelfde parcours de finale van de ICW Wintercompetitie 2016/2017.

Bij de ICW won Anniek bij de Dames/Jun/Nwl de laatste wedstrijd en verdiende daarmee ook de 1e plaats in het algemeen-klassement. De 1e plaats in het ICW algemeen-klassement bij de Jeugd/groep1 wist Maurits te bemachtigen met daarnaast een mooie 2e plaats voor Liam. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Anniek heeft tevens een mooie fotoreportage gemaakt van het Nederlands Kampioenschap in Appelscha. Zeker de moeite waard om te bekijken !! Anniek bedankt.

Klik op "lees verder" voor de foto's en de uitslagen.

Lees verder

24 oktober

BIKES4YOU Jeugdveldrit geslaagd !!

BIKES4YOU Jeugdveldrit geslaagd !!

Hier vindt u de foto's en een verslag van clubfotograaf Fred Haikens over de jeugdveldrit  en de nieuwelingen-meisjes cross van afgelopen zaterdag. Het was een zeer geslaagde dag op de Meerdijk mede dankzij de hulp van al onze vrijwilligers. Nu nog even nagenieten met alle foto's ! Klik op lees verder voor de foto's en het verslag.. 

Bedankt Fred !!

Lees verder

10 oktober

Jeugdveldrijkamp Nutter

Jeugdveldrijkamp Nutter

Wederom een grandioos kamp.

Op vrijdag 7 oktober zijn de jeugdleden van WSV Emmen geheel afgeladen met hun veldrijdfiets, koffer en heel veel lekkers afgereisd naar Nutter. Op naar een leerzaam maar ook erg gezellig kamp.

Lees verder

2 oktober

NCK voor jeugd en nieuwelingen!

NCK voor jeugd en nieuwelingen!

Gisteren werd als afsluiting van het wegseizoen, in Dronten het traditionele Nederlandse Club Kampioenschap verreden. Aan de ploegentijdrit werd bij de Jeugd meegedaan door Mart, Damien, Niels en Bjarne( reserve: Thessa) . Voor de Nieuwelingen kwamen uit: Thom, Jesse, Mats en Tom. Weer een mooie ervaring rijker en wilt u ze in actie zien, klik op lees verder voor de foto's !! Met dank aan Astrid voor de fotoreportage. 

Lees verder

12 september

Thom Berends te jong voor NK dikke banden

Thom Berends te jong voor NK dikke banden

Thom Berends wil heel graag wielrenner worden. Samen met zijn grote broer Marthijn is fietsen het leukste wat er is. Na een aantal wedstrijden bij de Asser Jeugdtoer, rijdt Thom ook daar waar kan de dikke banden races. Doel: Plaatsing NK Dikke banden op 1 oktober in Utrecht. Daarvoor moet je een dikke banden wedstrijd winnen. Zijn verslag van afgelopen zaterdag:

Lees verder

11 september

Damien Prijs derde in Jeugdronde van Rolde

Damien Prijs derde in Jeugdronde van Rolde

Onder een strakblauwe hemel werd de 2de jeugdronde van Rolde gereden. Helaas was het aantal deelnemers beperkt, zodat de organisatie heeft besloten om meerdere categoriën tegelijk te laten starten. Ondanks dat werden er mooie wedstrijden gereden met goede resultaten. De organisatie had zelf een gele trui voor de winnaar, voor iedere deelnemer een puntzak patat en prijzen voor de eerste 6. Tussen al dat wielergeweld werden prachtige haflingers voorgesteld aan de jury. Kortom een jeugdronde die op het programma moet blijven.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso