11 augustus

Gouden Pijl nog steeds in trek

Gouden Pijl nog steeds in trek

De Gouden Pijl bracht als vanouds weer veel publiek op de been, al bestaat de indruk, dat de belangstelling iets minder groot was dan in de afgelopen jaren. De minder gunstige weersvooruitzichten zullen hierbij ongetwijfeld een grote rol hebben gespeeld. En inderdaad, er vielen wel wat buien, maar gelukkig op momenten dat er niet werd gekoerst.
 

Lees verder

7 augustus

5de en 6de dag Asser Jeugdtoer cat 1 t/m 7

5de en 6de dag Asser Jeugdtoer cat 1 t/m 7

De laatste dag zit erop. Voor de renners een ervaring rijker. Ook hebben een aantal renners geleerd hoe het is om in een grote groep te rijden met toppers uit binnen- en buitenland. Er waren weinig podiumplekken te vieren. Esmée Ellermann wist als enige jeugdrenner op het podium te klimmen als 3de bij de Roze Trui. Van vrijdag een verslag van Niels Nooijen en van zaterdag een verslag van Mart Vos, Bjarne Hemme en Leon Ellermann.

Lees verder

4 augustus

4de dag Asser Jeugdtoer

4de dag Asser Jeugdtoer

De 4de dag is de dag van de lange tijdrit. Voor de oudste jeugd een tijdrit van 13 km (junioren t/m cat 7), voor de middelste groep 7,5 km (cat V en VI), voor de jongste jeugd 5,7 km en voor de aspiranten 1,4 km. Ook vandaag waren de weersomstandigheden weer wisselend. Regen werd afgewisseld met zon. De wind was wel een constante factor. Vandaag een verslag van Zonne Jonkers. Zonne rijdt in categorie 6. Nog leuk om te vermelden is dat Lieke Nooijen (hoort toch nog een beetje bij de jeugd van de WSV) een 2de plek wist te veroveren tijdens de tijdrit.

Lees verder

3 augustus

3de dag Asser Jeugdtoer

3de dag Asser Jeugdtoer

De derde dag zit er weer op. De klassieker op de woensdag. Door Noord Drenthe net als in de Tour de France, met motoren ervoor en auto's erachter. Het weer zat niet echt mee. Het was de hele dag nat, waardoor veel valpartijen. Hieronder een verslag van Bart de Jonge en Anniek Zwiers. Morgen een lange tijdrit in Lieveren.

Lees verder

2 augustus

2de dag Asser Jeugdtoer

2de dag Asser Jeugdtoer

De tweede dag van de Asser Jeugdtoer zit er weer op. In Assen-Oost werd een criterium gereden. Gelukkig was het weer beter en konden er mooie wedstrijden gereden worden. Vandaag twee verslagen. Één van aspirant Thom Berends en één van Esmée Ellerman. Esmée heeft twee goede wedstrijden gereden, waardoor ze nu 7de staat op 6 seconden van de leider. Morgen de klassieker. Voor alle renners van jong tot oud, altijd weer een prachtige wedstrijd. En ook nu weer hopen op mooie weersomstandigheden. Zonnetje, 20 graden. Moet toch kunnen in augustus?

Lees verder

1 augustus

Asser Jeugdtoer van start

Asser Jeugdtoer van start

Vandaag is de Asser Jeugdtoer van start gegaan. Een 6 daagse wedstijd voor de jeugdrenners, nieuwelingen en junioren. Voor de WSV Emmen doen 11 jeugdrenners mee en 1 aspirant lid. Iedere dag proberen we minimiaal één renner zijn of haar verhaal te laten vertellen. Vandaag de buurt aan Marthijn Berends.

Lees verder

7 juni

Uitslagen en verslagen NK Jeugd Reeuwijk (update verslagen)

Uitslagen en verslagen NK Jeugd Reeuwijk (update verslagen)

12 deelnemers reisden afgelopen weekend naar Reewijk. De één vrijdag, de andere zaterdag in de loop van de dag. Een eerste NK of de laatste bij de Jeugd. Hoe dan ook, het was een mooie en warme (te?) dag. Voor sommigen viel de uitslag tegen voor anderen juist mee. Hieronder leest u de eerste verslagen van de jeugd. Esmée Ellerman en Lilian Moes eindigen respectievelijk op de 7de en de 9de plaats en ontvingen hiervoor een mooie beker.

Lees verder

5 juni

Uitnodiging pasavond leden WSV Emmen.

Op dinsdag 14 juni a.s. is er weer een pasavond voor onze leden. Jullie kunnen terecht in de kantine op de Meerdijk van 18.00 uur tot 20.00 uur. Ook René Hooghiemster van Lawi zal daarbij aanwezig zijn.

Lees verder

2 juni

Deelnemers NK Jeugd Reeuwijk-Brug

Deelnemers NK Jeugd Reeuwijk-Brug

Zaterdag 4 juni vindt in Reeuwijk-Brug het Nederlands Kampioenschap voor de jeugd plaats. Van de WSV Emmen hebben 12 renners zich voor dit NK geplaatst. Donderdagavond heeft Fred een mooie foto gemaakt van 10 renners. Esmée en Zonne ontbreken op de foto.

Lees verder

20 mei

Laatste kwalificatiewedstrijd NK Jeugd in Drachten (Update verslag Lotte Bakker)

Laatste kwalificatiewedstrijd NK Jeugd in Drachten (Update verslag Lotte Bakker)

De laatste kans voor de jongste renners van de WSV Emmen om zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschappen in Reeuwijk-Brug was afgelopen zondag in Drachten. 12 renners mogen naar Reeuwijk-Brug, waar op 4 juni het NK wordt gehouden. Mart Vos heeft zich helaas niet geplaatst. Hieronder zijn verslag van zijn wedstrijd in Drachten. Lotte Bakker heeft zich wel geplaatst. Ook zij verteld over haar wedstrijd in Drachten.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

Volg @WSVEmmenJeugd op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso