20 maart

Podium voor Yvet in België !

Podium voor Yvet in België !

Rose (nieuwelinge) en Yvet (juniore) reden dit weekend 2 wedstrijden in België, om precies te in Zwevezele en Mol. Beiden behaalden mooie uitslagen: in Zwevezele werd Yvet 2e en Rose 11e. Op zondag in Mol eindigden zij respect. als 6e en 11e.

Komend weekend rijden beide dames met hun teamgenoten alweer in België en wel:  Gent-Wevelgem !! Alvast veel succes gewenst allemaal.

Lees hieronder hun verslag van het weekend.  

Lees verder

6 maart

TEAM DRENTHE: van Nieuwelingen tot Elite/Belofte

TEAM DRENTHE: van Nieuwelingen tot Elite/Belofte

Afgelopen zondag werd  in Assen "TEAM DRENTHE" gepresenteerd. Een mooie samenwerking in het vrouwenwielrennen tussen alle 4 Drentse verenigingen. Een goed voorbeeld hiervan werd echter zaterdag al gegeven toen de Nieuwelingen meisjes van de Meteoor, de Peddelaars en Wsv Emmen samen naar Limburg gingen voor een trainingskamp. Op bijgaande mooie foto ziet u Nieuwelingen meisjes mix !

Klik op "lees verder" voor een mooi verslag van Anniek van het trainingsweekend en voor foto's. Ook vind u hieronder foto's en meer informatie m.b.t TEAM DRENTHE. 

Lees verder

16 februari

4 truien te verdelen bij de Kleine Hein.

4 truien te verdelen bij de Kleine Hein.

Tijdens de wedstrijd Kleine Hein van de junioren vrouwen en nieuwelingen meisjes zijn er zelfs 4 truien te verdelen. Een mooie winnaarsshirt van Lawi voor beide categorieën. De gele trui van de Healthy Ageing klassement moet ook nog verdedigd worden in beide categorieën. Dat word een mooie strijd in de 38e Kleine Hein bij de meiden. Hieronder volgt het persbericht van een mooi initiatief en de gele trui bij het Healthy Ageing Klassement.

Lees verder

6 februari

Luna & Sterre succesvol bij NK Schaatsen Junioren.

Luna & Sterre succesvol bij NK Schaatsen Junioren.

Wsv Emmen juniore Luna Jonkers was afgelopen weekend zeer succesvol bij het NK Schaatsen voor Junioren in Heerenveen. Zij werd Nederlands Kampioen bij de mass-start  bij de B-junioren.

 Voor een verslag klik op "lees verder".

Lees verder

28 november

Floor wint nationale veldrit Rhenen !

Floor wint nationale veldrit Rhenen !

Elk weekend worden er weer volop veldrij-wedstrijden gereden door de Wsv Emmenaren en door de leden van het wsv Emmen-Zuiverculinair team. En met succes !! Afgelopen zaterdag won Floor de nationale veldrit van Rhenen. Ook bij de ICW in Coevorden was er bij de jeugd( groep1) én bij de nieuwelingen-meisjes een compleet Emmen podium. Proficiat allemaal.

Klik voor foto's op: leesverder. Met dank aan Inge voor de mooie reportage.  

Lees verder

13 oktober

Succeswensen voor Arianne, WK Weg 2016 Doha

Succeswensen voor Arianne, WK Weg 2016 Doha

Het WK wielrennen is natuurlijk al een paar dagen bezig maar vrijdag 14 oktober gaat het beginnen voor Wsv Emmen juniore Arianna Pruisscher. De wegwedstrijd voor junioren-dames die zij gaat rijden is op vrijdagmorgen en gaat over plm. 75 km. Natuurlijk wensen wij allen van Wsv Emmen haar heel veel succes toe !!! 

Zoals nu wordt aangegeven in de TV-gids van de Belgische zender Eén, kunt u daar vanaf 08.30 uur een live-verslag zien van de strijd om de WK titel.  

Lees verder

3 oktober

Première dames-crossteam tijdens Superprestige.

Première dames-crossteam tijdens Superprestige.

Afgelopen zondag reden de dames beloften/ junioren/ nieuwelingen van het nieuwe crossteam "WSVEmmen Zuiverculinair" hun eerste wedstrijd: de Superprestige in Gieten. En daar werd ook hun nieuwe outfit gepresenteerd 

Het team bestaat uit 2 dames beloften: Floor Weerink en Esther van der Burg. Junioren van het team zijn Yvet Schoonewille en Marianne de Vegt. En in het nieuwelingenteam rijden: Isolde Ebbinge, Aniek Zwiers, Sanne de Jonge, Marlies Vos, Lieke Nooijen en  Rose Kloese.

Klik op lees verder voor de uitslagen en de fotoreportages ( met dank aan Inge en Astrid) van het crossteam en de Superprestige.

  

Lees verder

11 augustus

Gouden Pijl nog steeds in trek

Gouden Pijl nog steeds in trek

De Gouden Pijl bracht als vanouds weer veel publiek op de been, al bestaat de indruk, dat de belangstelling iets minder groot was dan in de afgelopen jaren. De minder gunstige weersvooruitzichten zullen hierbij ongetwijfeld een grote rol hebben gespeeld. En inderdaad, er vielen wel wat buien, maar gelukkig op momenten dat er niet werd gekoerst.
 

Lees verder

7 augustus

Asser Jeugdtour volbracht !!

Asser Jeugdtour volbracht !!

Na 6 dagen wedstrijden rijden, soms onder barre weersomstandigheden, zit de Asser Jeugdtour er op ! Complimenten aan de plm. 30 Wsv Emmen renners en rensters die deze week volbracht hebben. Daarbij waren er diverse podiumplaatsen voor onze deelnemers.

Lees hieronder nog wat reacties van onze deelnemende renners en rensters. Ook zijn er nog foto's van de wedstrijd in Kostvlies. 

Lees verder

3 augustus

Foto's en uitslagen "European Cycling Tour Assen"

Foto's en uitslagen "European Cycling Tour Assen"

Vandaag alweer de 3e dag van de European Cycling Tour Assen.  Afgelopen maandag en dinsdag werden de proloog en het criterium verreden. Daarvan hebben wij prachtige foto reportages voor u. Klik op lees verder.

Dank aan Inge voor het maken van de foto's.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso