19 mei

DK 2016 in Annen: 6 podiumplaatsen voor WSV Emmen.

DK 2016 in Annen: 6 podiumplaatsen voor WSV Emmen.

Maar liefst 33 WSV Emmen renners en rensters kwamen in Annen aan de start bij het Noordelijk Districts Kampioenschap op tweede Pinksterdag. Van Nieuwelingen tot de  Masters 60+, in bijna alle categorieën deden de WSV Emmenaren mee. Allemaal super gereden en dit resulteerde maar liefst in 6 podiumplaatsen.

Ook Wim en Bert kwamen namens WSV Emmen in actie en wel als chauffeur en mecaniciën in de neutrale wagen.

Klik op lees verder voor foto's en alle klasseringen van de Emmenaren op een rijtje.

Lees verder

13 mei

Floor & Arianne in Nationale Selectie !

Floor & Arianne in Nationale Selectie !

Alweer een mooi bericht, dit keer m.b.t. de junioren-dames. De 2 WSV Emmen junioren-dames Floor en Arianne zijn op trainingskamp geweest met de Nationale Selectie in de Eifel. De groep, bestaande uit 10 rensters, staat onder leiding van bondscoach Frank Pennings. Als afsluiting van deze trainingsweek deed de selectie mee aan de Marianne Vos Classic. Het goede rijden van de junioren resulteerde o.a. in een 1e plaats en een 2e plaats ( Arianne) voor de selectie !!   

  

Lees verder

26 april

Druk weekend voor de Junioren.

Druk weekend voor de Junioren.

Afgelopen weekend reden de junioren-heren 2 klassiekers. Op zaterdag in Alblasserwaard de "Arno Wallaard Memorial" een UCI 1.2 koers. Vanwege de slechte weersomstandigheden veel uitval maar alle WSV Emmen renners behaalden de finish !!

Op zondag werd de EPZ Omloop Borsele verreden, een wedstrijd over 126 km. Deze wedstrijd werd gekenmerkt door een ernstige valpartij direct aan het begin van de koers.

Hieronder leest u een verslag van Stefan over zaterdag en van Justin over de koers van zondag.

Lees verder

19 april

Junioren rijden "Rund um Düren".

Junioren rijden "Rund um Düren".

De WSV Emmen junioren, 7 in totaal, reden afgelopen zondag in Duitsland, "Rund um Düren" een koers over plm. 90 kilometer en waar bijna geen meter vlak terrein bij is. Martijn heeft voor ons een verslag van de wedstrijd gemaakt.

Lees verder

17 april

Rabobank Omloop Kleine Hein !

Rabobank Omloop Kleine Hein !

Gisteren werd onze eigen klassieker "Rabobank Omloop Kleine Hein" weer georganiseerd. Meer dan 100 vrijwilligers waren in actie om alles goed te laten verlopen. Wat mooi om zoveel betrokkenheid te ervaren van al deze vrijwilligers, evenals van onze sponsoren !!! Hierbij onze welgemeende dank.

Ook dank aan Fred Haikens voor het verslag van de wedstrijddag en zijn begeleidende fotoreportages. Ook Inge bedankt voor de foto-bijdragen.

Lees verder

10 april

Veel foto's en uitslagen van dit weekend.

Veel foto's en uitslagen van dit weekend.

Er werden dit weekend veel wedstrijden gereden door de renners en rensters van WSV Emmen. Zaterdag o.a. in Rotterdam en in Dronten. Zondag nog weer in Steinfurt. Van beide dagen hebben we voor u foto's en de uitslagen.

Dank aan Inge voor de foto-bijdragen.

Lees verder

4 april

Blauw-Wit-Börger !

Blauw-Wit-Börger !

Het blauw-wit van WSV Emmen was gisteren sterk vertegenwoordigd in Börger, Duitsland. Uit heel veel categorieën deden  renners en rensters mee aan de  6. Gr. Preis der Gemeinde Börger.

Tevens was het blauw-wit veelvuldig te zien op het erepodium met een 1e plek voor Floor en 3e plek voor Arianna bij de junioren-dames. Ook voor de junioren-heren was er het podium: voor Danilo de 2e plek en voor Martijn de 3e plek. Bij de amateurs/masters was er een podiumplek voor Herman met een 3e plaats. Voor alle overige mooie uitslagen die behaald werden, klik op "lees verder".

Lees verder

4 april

5 april: Start van de Populaires op de Meerdijk.

Vanaf dinsdag 5 april  2016 is er weer gelegenheid gezamenlijk ( M/V : nieuwelingen, junioren, sportklasse, amateurs, masters en elite/belofte)  te trainen op Sportpark De Meerdijk. De start is om 18.30 uur

Nummeruitgifte in de kantine van de WSV Emmen. Het inleggeld voor de Populaires voor niet-WSV Emmen leden, bedraagt € 1,00 per keer.

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de ritten in verband met de weersomstandigheden houdt u daarvoor de website in de gaten of u kunt altijd bellen met Jans Jeuring 0591-6274955 0641490069 of Hendrik Jan Kiers 0591-620085. Ook het clubhuis van de WSV Emmen is een mogelijkheid 0591-626247.
 

Lees verder

30 maart

Podiumplek Martijn in Gerwen.

Podiumplek Martijn in Gerwen.

Tweede Paasdag reden 4 junioren: Stefan, Danilo, Stan en Martijn de Ronde van Gerwen. Martijn veroverde daarbij de 3e plek; klik op "lees verder" voor zijn verslag van de wedstrijd.

Lees verder

20 maart

Druk wielerweekend met prima uitslagen !!

Druk wielerweekend met prima uitslagen !!

Dit weekend waren veel Wsv Emmen nieuwelingen jongens/meisjes en junioren dames/heren met hun begeleiders onderweg naar diverse wedstrijden. Er werd gekoerst in Nederland en België. Lees hieronder over hoe het hen verging en bekijk de foto's.

Verslag/foto's van Nieuwelingen jongens volgt.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso