11 augustus

Gouden Pijl nog steeds in trek

Gouden Pijl nog steeds in trek

De Gouden Pijl bracht als vanouds weer veel publiek op de been, al bestaat de indruk, dat de belangstelling iets minder groot was dan in de afgelopen jaren. De minder gunstige weersvooruitzichten zullen hierbij ongetwijfeld een grote rol hebben gespeeld. En inderdaad, er vielen wel wat buien, maar gelukkig op momenten dat er niet werd gekoerst.
 

Lees verder

7 augustus

Asser Jeugdtour volbracht !!

Asser Jeugdtour volbracht !!

Na 6 dagen wedstrijden rijden, soms onder barre weersomstandigheden, zit de Asser Jeugdtour er op ! Complimenten aan de plm. 30 Wsv Emmen renners en rensters die deze week volbracht hebben. Daarbij waren er diverse podiumplaatsen voor onze deelnemers.

Lees hieronder nog wat reacties van onze deelnemende renners en rensters. Ook zijn er nog foto's van de wedstrijd in Kostvlies. 

Lees verder

3 augustus

Foto's en uitslagen "European Cycling Tour Assen"

Foto's en uitslagen "European Cycling Tour Assen"

Vandaag alweer de 3e dag van de European Cycling Tour Assen.  Afgelopen maandag en dinsdag werden de proloog en het criterium verreden. Daarvan hebben wij prachtige foto reportages voor u. Klik op lees verder.

Dank aan Inge voor het maken van de foto's.

Lees verder

29 juli

Junioren rijden Niedersachsen Rundfahrt !

Junioren rijden Niedersachsen Rundfahrt !

Vandaag beginnen de junioren: Lars, Stefan, Justin, Marijn en Martijn aan de Niedersachsen Rundfahrt met een etappe over 67 km. Zaterdagmorgen volgt nog een tijdrit over 10,5 km en 's middags een etappe over 95 km. Op zondag is de afsluitende etappe over 115 km.

Wij wensen hen veel succes !!

Lees verder

28 juli

Arianna 2e in "Acht van Chaam".

Arianna 2e in "Acht van Chaam".

De "na de Tour-de France criterium reeks" voor de profs is weer begonnen. Afgelopen woensdag werd de "Acht van Chaam " verreden. Vóór de profs aan worden er ook wedstrijden verreden in diverse andere categorieën.   

Klik op lees verder voor o.a. de foto's gemaakt in Chaam door Inge. Waarvoor dank !

Lees verder

11 juli

Pech voor junioren in Ronde van Twente.

Pech voor junioren in Ronde van Twente.

De junioren Jon, Stefan en Stan ondervonden veel pech afgelopen zaterdag in de Ronde van Twente, o.a. door de materiaalpech van Stefan en Stan, die vanwege ernstige kramp de kopgroep moest laten gaan. Stan is ter plaatse nog door een dokter behandeld voor de pijnklachten.

Voor Inge's foto's klik op lees verder !

Lees verder

3 juli

Stan wint in Stadtlohn.

Stan wint in Stadtlohn.

Vrijdagavond werd in Stadtlohn het traditionele "Nachtuhlenrennen" weer verreden, een criterium voor junioren over 42 km. Stan won de eindsprint van zijn medevluchter met wie hij 6 ronden voor het eind gedemarreerd was. Proficiat Stan ! Ploeggenoot Danilo reed naar een mooie 7e plaats !
 

Lees verder

28 juni

Arianna wint etappe in "Tweedaagse Peize-Roden"

Arianna wint etappe in "Tweedaagse Peize-Roden"

In het kader van de Knwu vrouwen club-competitie werd afgelopen zondag en maandag de Tweedaagse Peize - Roden verreden. Deze wedstrijd voor elite/belofte én junioren vrouwen bestaat uit 2 etappes en 1 tijdrit. Combiteam Drachten/Emmen/Hoogeveen werd o.a. vertegenwoordigd door Arianna en Floor van WSV Emmen.

De dames deden het prima, Arianna won de 1e etappe met een mooie eindsprint tussen de elite en beloftendames !! In een peleton van ruim 115 rensters behaalden Arianne en Floor in het eindklassement resp. de 20e en 26e plaats.

Lees verder

20 juni

NK 2016: Arianne wint brons !

NK 2016: Arianne wint brons !

Zaterdag jl. werd in Goeree-Overflakkee het Nederlands kampioenschap op de weg georganiseerd  voor de cat. Nieuwelingen jongens en meisjes en Junioren dames en heren. Hierbij feliciteren wij Arianna Pruisscher met haar podiumplaats bij de junioren vrouwen. 

Juniore Sterre en Nieuwelinge Rose hebben een verslag geschreven over hun deelname aan het kampioenschap.Tevens hebben een prachtige fotoserie van het kampioenschap waarin alle categorieën te zien zijn ! Dit met dank aan Inge !

 Dus klik op lees verder . . .

Lees verder

5 juni

Uitnodiging pasavond leden WSV Emmen.

Op dinsdag 14 juni a.s. is er weer een pasavond voor onze leden. Jullie kunnen terecht in de kantine op de Meerdijk van 18.00 uur tot 20.00 uur. Ook René Hooghiemster van Lawi zal daarbij aanwezig zijn.

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

Onze trotse sponsoren

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso