17 april

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

Foto's en Verslag Omloop Kleine Hein !

De foto's en het verslag van de afgelopen zaterdag verreden "Omloop door het land van Kleine Hein" zijn binnen . 

Hieronder leest u het verslag en vindt u de foto's van Fred en Inge. Veel kijk- en leesplezier!!   Fred en Inge bedankt voor jullie bijdrage.

Lees verder

10 april

Team Drenthe in Healthy Ageing Tour!

Team Drenthe in Healthy Ageing Tour!

Gisteren was de laatste etappe voor de Elite/Belofte rensters in de Healthy Ageing Tour. Op zaterdag reden de junioren-dames hun laatste etappe in deze mooie etappekoers. TEAM DRENTHE heeft zich goed laten zien en beide Wsv Emmen rensters Floor en Yvet, uitkomend voor TEAM DRENTHE hebben de koers uitgereden!

Fred, onze clubfotograaf, was aanwezig bij de start van de etappe voor Elite/Belofte in Musselkanaal en maakte een mooie fotoreportage en schreef zijn verhaal daarover. Ook van de junioren tijdens de 3e en 4e etappe hebben we 2 mooie fotoreportages van Inge. Tevens staan alle uitslagen voor u op een rijtje.

Veel kijk- en leesplezier.

  

Lees verder

6 april

Healthy Ageing Tour van start met 2 Wsv Emmen rensters.

Healthy Ageing Tour van start met 2 Wsv Emmen rensters.

Gisteren is the Healthy Aging Tour van start gegaan. Een etappekoersvoor elite/belofte en junioren rensters. Ook Team Drenthe is één van de deelnemende ploegen. Wsv Emmen wordt bij het Team Drenthe Elite/Belofte rensters vertegenwoordigd door Floor en bij Team Drenthe junioren-dames door Yvet !

Vandaag werd door de junioren een etappe gereden met start en finish in Baflo. Met dank aan Inge hebben wij hier voor u een mooie fotoreportage van.

Lees verder

4 april

Junioren rijden klassieker NWO en in Börger.

Junioren rijden klassieker NWO en in Börger.

Veel Wsv Emmen renners en rensters, van jeugd tot amateurs, waren dit weekend actief in diverse wedstrijden.

Dit keer een verslag met foto's van de junioren die zaterdag met een afvaardiging van 3 renners in de klassieker Noord West Overijssel meededen en zondag allemaal actief waren tijdens de wedstrijd in Börger in Duitsland.

Dank aan Astrid voor de 2 foto reportages.

Lees verder

27 maart

Verslag Gent Wevelgem 2017

Verslag Gent Wevelgem 2017

Gisteren een spannende dag voor de 3 nieuwelingen meisjes Sanne, Rose en Lieke en juniore Yvet ! Meedoen aan Gent Wevelgem samen met de Drentse rensters van Peddelaars en de Meteoor.

Lieke schreef er een verslag over:

Lees verder

26 maart

Voorbereiding Gent - Wevelgem !

Voorbereiding Gent - Wevelgem !

Gisterochtend vroeg reisde een grote groep Drentse rensters, junioren én nieuwelingen, naar België om samen met hun begeleiding een deel van het parcours te gaan verkennen voor de wedstrijd  Gent - Wevelgem van vandaag. De junioren-dames rijden de wedstrijd namens Team Drenthe en de nieuwelingen-meisjes rijden namens de Meteoor,de Peddelaars en Wsv Emmen. Voor Wsv Emmen komen uit: Yvet bij de junioren en Sanne, Rose en Lieke bij de nieuwelingen-meisjes. We wensen de Drentse meiden heel veel plezier en succes !!!!! 

We hebben mooie foto's van de parcoursverkenning met dank aan Bert en Inge. (klik op lees verder)

Lees verder

20 maart

Podium voor Yvet in België !

Podium voor Yvet in België !

Rose (nieuwelinge) en Yvet (juniore) reden dit weekend 2 wedstrijden in België, om precies te in Zwevezele en Mol. Beiden behaalden mooie uitslagen: in Zwevezele werd Yvet 2e en Rose 11e. Op zondag in Mol eindigden zij respect. als 6e en 11e.

Komend weekend rijden beide dames met hun teamgenoten alweer in België en wel:  Gent-Wevelgem !! Alvast veel succes gewenst allemaal.

Lees hieronder hun verslag van het weekend.  

Lees verder

6 maart

TEAM DRENTHE: van Nieuwelingen tot Elite/Belofte

TEAM DRENTHE: van Nieuwelingen tot Elite/Belofte

Afgelopen zondag werd  in Assen "TEAM DRENTHE" gepresenteerd. Een mooie samenwerking in het vrouwenwielrennen tussen alle 4 Drentse verenigingen. Een goed voorbeeld hiervan werd echter zaterdag al gegeven toen de Nieuwelingen meisjes van de Meteoor, de Peddelaars en Wsv Emmen samen naar Limburg gingen voor een trainingskamp. Op bijgaande mooie foto ziet u Nieuwelingen meisjes mix !

Klik op "lees verder" voor een mooi verslag van Anniek van het trainingsweekend en voor foto's. Ook vind u hieronder foto's en meer informatie m.b.t TEAM DRENTHE. 

Lees verder

16 februari

4 truien te verdelen bij de Kleine Hein.

4 truien te verdelen bij de Kleine Hein.

Tijdens de wedstrijd Kleine Hein van de junioren vrouwen en nieuwelingen meisjes zijn er zelfs 4 truien te verdelen. Een mooie winnaarsshirt van Lawi voor beide categorieën. De gele trui van de Healthy Ageing klassement moet ook nog verdedigd worden in beide categorieën. Dat word een mooie strijd in de 38e Kleine Hein bij de meiden. Hieronder volgt het persbericht van een mooi initiatief en de gele trui bij het Healthy Ageing Klassement.

Lees verder

6 februari

Luna & Sterre succesvol bij NK Schaatsen Junioren.

Luna & Sterre succesvol bij NK Schaatsen Junioren.

Wsv Emmen juniore Luna Jonkers was afgelopen weekend zeer succesvol bij het NK Schaatsen voor Junioren in Heerenveen. Zij werd Nederlands Kampioen bij de mass-start  bij de B-junioren.

 Voor een verslag klik op "lees verder".

Lees verder

Volgende >

Nieuwsarchief

Volg @wsvemmen op twitter

Laden...

© 2000 - 2012 Wielersport Vereniging Emmen

Website door: Ediso