WSV Marktplaats

WSV Emmen biedt haar leden en sponsoren de mogelijkheid om 2e hands (en nieuwe) fietsgerelateerde spullen te verkopen.

Dus heb je iets te koop? Stuur dan een mailtje met de gegevens van het product naar mtb-jeugd@wsvemmen.nl

De volgende spelregels zijn van toepassing:

• Alleen leden en sponsoren mogen fietsgerelateerde producten aanbieden
  • Koper neemt contact op met verkopende partij
  • De volgende velden zijn verplicht voor het te verkopen product: naam product, omschrijving product, vraagprijs
  • De volgende velden zijn verplicht van verkopende partij: naam verkoper, e-mailadres. Telefoonnummer is optioneel.
  • Minimaal 1 afbeelding aanleveren, maximaal 3 afbeeldingen
  • Indien informatie bij een product niet volledig is dan wordt product niet op website geplaatst
  • Indien het product is verkocht graag een mailtje naar bovenstaand mailadres
  • Producten blijven ca. 60 dagen online staan
31 januari 2020

Clubshirt korte mouw en lange mouw maat 134

Fietsshirt maat 134 lange mouw Active 04
Vraagprijs €12,50

Fietsshirt korte mouw maat 134
Vraagprijs €10

Shirts in prima staat

Zie omschrijving
Jeanette Dronkert
22 januari 2020

Specialized MTB Schoenen

Maat 38

Jeannette Krijgsheld
6 januari 2020

2e hands Focus Cayo AL 105 2017 XS(48)

Een goed onderhouden Jeugd wielrenfiets maat XS(48). Geschikt vanaf ongeveer cat. 2 t/m cat. 5

– Aluminium lichtgewicht frame
– Carbon voorvork
– 28 Inch wielen
– Groepset Shimano 105-11SP
– Verzet: voor 46/34, achter 16/29(10T) = jeugdverzet cat. 5-6

Voor meer info en foto’s zie ook Marktplaats

Erik Booy
22 oktober 2019

Mutsen in maat kind en volwassenen

NIEUW NIEUW NIEUW

De winter is weer in zicht, wat is er dan leuker dan een echte WSV Emmen muts. Vanaf vandaag zijn er WSV Emmen mutsen beschikbaar, altijd handig na een training, wedstrijd of andere gelegenheden (Sinterklaas/kerst). Eerst is er een beperkte oplage beschikbaar, indien er veel belangstelling is kan er wellicht een tweede ronde volgen.

De mutsen zijn beschikbaar in zwart met een blauwe streep (volwassenen), en er zijn speciale kindermutsen in blauw en zwart. Hoe de mutsen eruit zien kun je zien op de foto’s!

Binnenkort komen er ook sokken met exact dezelfde kleuren als dat er in het tenue zitten zodat iedereen er gesoigneerd bij kan fietsen.

Secretariaat WSV
8 februari 2020

Cube Kid 240 race 2018

Na 1,5 seizoen en twee ICW competities is mijn zoon “eraf” gegroeid, zowel qua lengte als qua niveau.

Deze cube kid 240 race is uit 2018 en gebruikt voor wedstrijden (cat. 1 en 2, lengte rijder 1,05 – 1,30 m) De fiets is origineel, zonder spd-pedalen (originele pedalen ongebruikt zitten erbij) en zonder de transponder (foto).

voor technische specificaties zie:

Henk Dronkert