WSV Marktplaats

WSV Emmen biedt haar leden en sponsoren de mogelijkheid om 2e hands (en nieuwe) fietsgerelateerde spullen te verkopen.

Dus heb je iets te koop? Stuur dan een mailtje met de gegevens van het product naar mtb-jeugd@wsvemmen.nl

De volgende spelregels zijn van toepassing:

• Alleen leden en sponsoren mogen fietsgerelateerde producten aanbieden
  • Koper neemt contact op met verkopende partij
  • De volgende velden zijn verplicht voor het te verkopen product: naam product, omschrijving product, vraagprijs
  • De volgende velden zijn verplicht van verkopende partij: naam verkoper, e-mailadres. Telefoonnummer is optioneel.
  • Minimaal 1 afbeelding aanleveren, maximaal 3 afbeeldingen
  • Indien informatie bij een product niet volledig is dan wordt product niet op website geplaatst
  • Indien het product is verkocht graag een mailtje naar bovenstaand mailadres
  • Producten blijven ca. 60 dagen online staan
22 oktober 2019

Mutsen in maat kind en volwassenen

NIEUW NIEUW NIEUW

De winter is weer in zicht, wat is er dan leuker dan een echte WSV Emmen muts. Vanaf vandaag zijn er WSV Emmen mutsen beschikbaar, altijd handig na een training, wedstrijd of andere gelegenheden (Sinterklaas/kerst). Eerst is er een beperkte oplage beschikbaar, indien er veel belangstelling is kan er wellicht een tweede ronde volgen.

De mutsen zijn beschikbaar in zwart met een blauwe streep (volwassenen), en er zijn speciale kindermutsen in blauw en zwart. Hoe de mutsen eruit zien kun je zien op de foto’s!

Binnenkort komen er ook sokken met exact dezelfde kleuren als dat er in het tenue zitten zodat iedereen er gesoigneerd bij kan fietsen.

Verkoper
Secretariaat WSV