We gaan weer van start!

Update 1 augustus

De populaires beginnen weer op dinsdag 4 augustus. Let op deelname alleen via voorinschrijving op de KNWU-site. Inschrijving tot 20.00 op de maandag voorafgaande aan de populaires op de dinsdag. Klik hier voor meer informatie

ICW wedstrijden voor jeugd, nieuwelingen en junioren
In de periode van 1 juli tot en met 23 augustus worden in acht weekenden wedstrijden georganiseerd. De start was op zaterdag 5 juli in Hoogeveen.  Er kan alleen gestart worden met een KNWU licentie of en basislidmaatschap. Op zondag 2 augustus staat het parcours van de WSV Emmen op het programma. Klik hier voor meer informatie op de site van KNWU Noord

Update 30 april

Wielrennen:
Op dinsdag 12 mei beginnen de trainingen weer voor de jeugdcategorieën 1 t/m 7 op het wielerparcours van sportpark Meerdijk. De trainingen zijn op de dinsdag en de donderdag van 18.00 tot 19.15 uur.

Mountainbiken
Vanaf 30 april  van 18.00 tot 20.00 uur elke donderdag op MBT route Emmerdennen voor de jeugd tot 13 jaar en 13 jaar en ouder
En dinsdag van 18.00 tot 20.00 uur op de MTB route Sleen

Meer info bij de jeugdtrainers.

Update 24 april 2020

Goed nieuws!
Tijdens de persconferentie op 21 april maakte het kabinet bekend dat kinderen weer samen buiten kunnen sporten. Goed nieuws voor de WSV Emmen.
De KNWU zal de wielerclubs en trainers zo snel mogelijk informeren over de mogelijkheden van het sporten in clubverband vanaf 29 april. Vanuit NOC*NSF wordt het protocol voor verantwoord sporten momenteel verder uitgewerkt voor de wielersport.
Klik hier over meer informatie op de site van de KNWU.

Omdat gemeenten afspraken met sportverenigingen moeten maken, hebben wij vandaag contact gehad met de gemeente Coevorden en de gemeente Emmen.
Inmiddels hebben we op 24 april ook een mail van de coördinator buurtsportcoaches van de gemeente Emmen ontvangen. Men ziet mogelijkheden om buitensporten weer mogelijk te maken. Exacte kaders en randvoorwaarden worden nog verder uitgewerkt.
Volgende week komt er een bericht van alle Drentse gemeenten samen. Die informatie is leidend.
Het komt erop neer dat de trainers van onze vereniging alvast een plan kunnen maken hoe activiteiten veilig en verantwoord worden aangeboden.

Bestuur WSV Emmen

24 maart 2020
Alle activiteiten georganiseerd door de WSV Emmen zijn ook in de maanden april en mei gecanceld. (Mocht het zo zijn dat er sommige clubactiviteiten in de maand mei toch weer toegelaten mogen worden, zal dat via facebook en op onze website kenbaar worden gemaakt).

Zo gaan de Eierrace op 13 april, de Omloop Slenerveld op 18 april en de geplande dinsdagavond Populaires voorlopig  niet door. Jammer maar de gezondheid van iedereen staat voorop!
Gelukkig kun je op dit moment nog lekker in je eentje op de racefiets of mountainbike de natuur in. Op de site van de KNWU staat meer info.

Klik hier voor meer info op de KNWU site.
Klik hier om naar de nieuwspagina Wees sociaal en gebruik je verstand #ridesolo van de KNWU te gaan.
Klik hier om direct naar de KNWU pagina Fiets bewuster met Fondo te gaan. Je kunt hier de trainingsapp FONDO downloaden.

Zorg goed voor jezelf!

Bestuur WSV Emmen.