Voorjaarstrainingswedstrijden 2022

WSV Emmen biedt, ook in 2022, weer de mogelijkheid voor renners- en rensters ( vanaf de categorie Nieuwelingen) om zich voor te bereiden op het nieuwe wegseizoen.

Op de volgende zaterdagen 5, 12, 19 en 26 februari en op 5 en 12 maart zijn er weer de bekende voorjaarstrainingsritten op Sportpark de Meerdijk te Emmen. Uitslagen vind je hier

OPGELET!!!! Je kunt je vanaf een week van tevoren  bij elke wedstrijd online inschrijven op de KNWU site: https://mijn.knwu.nl/login .
Tot 10.00 uur op de dag van de wedstrijd  kun je nog online inschrijven!

Inleggeld € 4,00 per keer. Eigen leden en sponsoren van de vereniging hoeven geen inschrijfgeld te betalen.
STARTTIJD 13.00 uur. Start van ALLE categorieën tezamen.

Duur van de trainingsrit per categorie:

Nieuwelingen meisjes:   45 minuten + 3 ronden

Nieuwelingen mannen : 1 uur + 3 ronden

Junior vrouwen:  1 uur + 3 ronden
Vrouwen :             1 uur + 3 ronden

Sportklasse/Amateurs: 1 uur 15 minuten + 3 ronden

Junioren mannen:         1 uur 15 minuten + 3 ronden

Elite/beloften:                1 uur 30 minuten en 3 ronden

Om in de uitslag te worden opgenomen dien je te rijden met een goedwerkende transponder op je fiets !!  Extra service: bij inschrijving zijn (slechts) 5 “leen-transponders” te huur voor renners/rensters die nog geen eigen transponders bezitten of een defect exemplaar hebben. De kosten om een transponder voor de trainingsrit te huren zijn € 3,00 per transponder.

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de trainingsritten bij slechte weersomstandigheden of door Corona maatregelen kunt u kijken op onze website/Facebookpagina . Ook het clubhuis van de WSV Emmen is een mogelijkheid 0591-626247 tijdens openingsuren te bellen.