Confidio Populaires 2020

De Confidio Populaires  gaan op dinsdag 4 augustus weer van start!

Vanaf dinsdag  4 augustus  2020 om 19.00 uur is er weer gelegenheid om gezamenlijk ( vanaf de nieuwelingen-categorie)  te trainen op Sportpark De Meerdijk. Rugnummeruitgifte is in de buitenlucht bij de kantine van de WSV Emmen. Het inleggeld voor de Populaires is voor NIET Wsv-Emmen-leden €3,00 . Betaal gepast! Denk allen aan een goedwerkende transponder !!  We hebben 5 leentransponders tot onze beschikking. Kosten €2,00.
Als je geen transponder hebt of een niet goedwerkende transponder mag je natuurlijk wel meedoen maar we  kunnen je uiteraard niet klasseren.
Uitslagen vind je hier.

Vanwege CORONA is vooraf aanmelden voor elke wedstrijd verplicht. Aanmelden kan tot 20.00 uur op de maandag  vòòr de wedstrijd.  Alleen vooraf ingeschreven renners mogen deelnemen!! Bijschrijven is niet mogelijk. Inschrijven via de KNWU site. Je kan je meteen voor meerdere wedstrijden aanmelden, maar dan wel tijdig afmelden mocht men toch een keer niet meedoen.

Tijdens de wedstrijd hoeft er uiteraard geen anderhalve meter afstand gehouden worden maar wel vòòr de wedstrijd en na de wedstrijd voor 18+!!

DENK AAN DE SPELREGELS:

De eerste 3 ronden worden gezamenlijk gereden !!!

Bij deelname aan de populaires wordt  een puntenklassement ( voor mannen en vrouwen)  bijgehouden en de renner en renster die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft, wordt winnaar/winnares van de Confidio leiderstrui.

Elke dinsdag wordt halverwege de Populaire in een tussensprint gestreden voor de Drentse dröge worst, een prijs die óók klaarligt voor de winnaar van de wekelijkse Populaire.

We gaan ook dit jaar een klassement opmaken van die renners die de snelste ronde  op onze wielerbaan hebben gereden tijdens de Populaires.  De snelste tijd wordt aan het eind van het seizoen beloond met de Fred Haikens Bokaal.

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de ritten in verband met de weersomstandigheden houdt u daarvoor de website en/of Facebook in de gaten. Ook het clubhuis van de WSV Emmen is een mogelijkheid 0591-626247.

Data:
4, 11, 18 en 25 augustus aanvang om 19.00 uur
1, 8 en 15 september om 18.30 uur. De laatste populaire wordt afgesloten met een drankje en hapje. Het is dan al vroeg donker dus verstandig om je op te laten halen of met de auto te komen!