Confidio Populaires 2020

De Confidio Populaires  gaan i.v.m. de Corona-crisis voorlopig niet door!

We laten zo snel mogelijk via facebook en deze site weten wanneer de populaires weer beginnen.

Vanaf dinsdag  ???  2020 om 18.30 uur is er weer gelegenheid om gezamenlijk ( vanaf de nieuwelingen-categorie)  te trainen op Sportpark De Meerdijk. Rugnummeruitgifte is in de kantine van de WSV Emmen. Het inleggeld voor de Populaires is voor NIET Wsv-Emmen-leden €3,00 . Denk allen aan een goedwerkende transponder !!
Uitslagen vind je hier.

DENK AAN DE SPELREGELS:

De eerste 3 ronden worden gezamenlijk gereden !!!

Bij deelname aan de populaires wordt  een puntenklassement ( voor mannen en vrouwen)  bijgehouden en de renner en renster die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft, wordt winnaar/winnares van de leiderstrui.

Elke dinsdag wordt halverwege de Populaire in een tussengesprint gestreden worden voor de Drentse dröge worst, een prijs die óók klaarligt voor de winnaar van de wekelijkse Populaire.

We gaan dit jaar ook een klassement opmaken van die renners die de snelste ronde ooit op onze wielerbaan hebben gereden tijdens de Populaires.  De snelste tijd wordt aan het eind van het seizoen beloond met de Fred Haikens Bokaal.

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de ritten in verband met de weersomstandigheden houdt u daarvoor de website en/of Facebook in de gaten. Ook het clubhuis van de WSV Emmen is een mogelijkheid 0591-626247.