Kieft All Office Populaires

De Kieft All Office Populaires  gaan op dinsdag 29 juni weer van start!

Vanaf dinsdag  29 juni 2021 om 19.00 uur is er weer gelegenheid om gezamenlijk ( vanaf de nieuwelingen-categorie)  te trainen op Sportpark De Meerdijk.. Het inleggeld voor de Populaires is voor NIET Wsv-Emmen-leden €3,00 . Betaal gepast! Denk allen aan een goedwerkende transponder !!  We hebben 5 leentransponders tot onze beschikking. Kosten €2,00.

Licentie verplicht, minimaal een startlicentie of je schrijft je in met een daglicentie.
Als je geen transponder hebt of een niet goedwerkende transponder mag je natuurlijk wel meedoen maar we  kunnen je uiteraard niet klasseren.
Uitslagen vind je hier.

Vooraf aanmelden voor elke wedstrijd is verplicht. Inschrijven kan tot 13.00 uur op de dinsdag van de wedstrijd via de site van de KNWU.  Alleen vooraf ingeschreven renners mogen deelnemen!! Bijschrijven is niet mogelijk. Inschrijven dus via de KNWU site (vanaf 1 week vòòr  elke wedstrijd open voor inschrijving).  Graag ook afmelden mocht je toch een keer niet meedoen en je hebt je wel ingeschreven.

DENK AAN DE SPELREGELS:

De eerste 2 ronden worden gezamenlijk gereden !!!

Bij deelname aan de populaires wordt  een puntenklassement ( voor mannen en vrouwen)  bijgehouden en de renner en renster die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft, wordt winnaar/winnares van de Kieft All Office populaires.

Elke dinsdag wordt halverwege de Populaire in een tussensprint gestreden voor de Drentse dröge worst, een prijs die óók klaarligt voor de winnaar van de wekelijkse Populaire.

We gaan ook dit jaar een klassement opmaken van die renners die de snelste ronde  op onze wielerbaan hebben gereden tijdens de Populaires.  De snelste tijd wordt aan het eind van het seizoen beloond met de Fred Haikens Bokaal.

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de ritten in verband met de weersomstandigheden houdt u daarvoor de website en/of Facebook in de gaten.

Data:
29 juni en 6 juli aanvang om 19.00 uur
3, 10, 17 en 24 augustus aanvang om 19.00 uur
31 augustus, 7 en 14 september om 18.30 uur. De laatste populaire wordt afgesloten met een drankje en hapje. Het is dan al vroeg donker dus verstandig om je op te laten halen of met de auto te komen!