Rijschool Marco Populaires 2019

Vanaf dinsdag 2 april 2019 om 18.30 uur is er weer gelegenheid om gezamenlijk ( vanaf de nieuwelingen-categorie)  te trainen op Sportpark De Meerdijk. Rugnummeruitgifte is in de kantine van de WSV Emmen. Het inleggeld voor de Populaires is voor NIET Wsv-Emmen-leden €3,00 . Denk allen aan een goedwerkende transponder !!

DENK AAN DE SPELREGELS:

De eerste 3 ronden worden gezamenlijk gereden !!!

Bij deelname aan de populaires wordt  een puntenklassement ( voor mannen en vrouwen)  bijgehouden en de renner en renster die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft, wordt winnaar/winnares van de leiderstrui.

Elke dinsdag wordt halverwege de Populaire in een tussengesprint gestreden worden voor de Drentse dröge worst, een prijs die óók klaarligt voor de winnaar van de wekelijkse Populaire.

We gaan dit jaar ook een klassement opmaken van die renners die de snelste ronde ooit op onze wielerbaan hebben gereden tijdens de Populaires.  De snelste tijd wordt aan het eind van het seizoen beloond met de Fred Haikens Bokaal. 

LET OP: Na de zomerstop beginnen de populaires weer vanaf dinsdag 20 augustus 19.00 uur!!

Bij twijfel over het wel of niet doorgaan van de ritten in verband met de weersomstandigheden houdt u daarvoor de website in de gaten of u kunt altijd bellen met Anne Olijve: 06-21645668. Ook het clubhuis van de WSV Emmen is een mogelijkheid 0591-626247.