Afier Accountants & Advies

Net als vrijwilligers zijn sponsoren zeer belangrijk voor onze wielervereniging. Daarom hebben we ‘Sponsor in Beeld’ bedacht. Door middel van een interview zullen we iedere maand één sponsor uitlichten op onze website en Social Media. Gert-Jan Bos partner bij Afier accountants + adviseurs heeft deze maand de eer om als sponsor uitgelicht te worden. Benieuwd naar het interview? Lees dan verder.

Kun je jezelf even voorstellen?

Jazeker: ik ben accountant voor het MKB bij Afier accountants + Adviseurs in Tynaarlo. Ik heb een passie voor sport, ben vader van Luco en Laurèn, ben de man van Tineke, ben gek op Frankrijk en ik wil graag meer tijd vrijmaken voor Triathlon/fietsen. Heel vroeger deed ik op landelijk niveau Triathlon, maar dat is alweer wat kilootjes geleden.

Zou je meer kunnen vertellen over Afier accountants + adviseurs?
Afier is een accountants- en advieskantoor in Tynaarlo met ruim 80 collega’s. We werken met name voor klanten in het noorden en oosten van het land, van start-ups tot gevestigde namen en van MKB- en familiebedrijven tot publieke instellingen. Afier heeft verschillende teams met ieder hun eigen expertisegebied: accountants, controllers, belastingadviseurs voor bedrijven én voor vermogende particulieren, bedrijfsadviseurs, controllers, auditors, IT-auditors en HR & Salaris specialisten.

Met welke kernwaarden zou je Afier accountants en adviseurs omschrijven?

Onze slogan is “Mensen voor cijfers” en dan ook die volgorde. Zowel binnen onze organisatie als naar onze klanten vinden wij dat erg belangrijk. Onze kernwaarden zijn:

  1. dichtbij
  2. dienstbaar
  3. deskundig

Wat is de doelgroep van Afier Accountants en adviseurs?
Wij richten ons met name op de noordelijke markt en willen graag een volledig dienstenpakket kunnen bieden aan onze klanten. Zodat je vanuit verschillende disciplines als team werkzaam bent voor klanten. Wij werken voor zowel profit als non-profit organisaties (o.a. onderwijs). Daarnaast hebben wij ervaring in onder meer de energiemarkt, IT, dienstverlening en de maakindustrie. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren meerdere start-ups kunnen begeleiden naar eenvolgende fase.

Hoe lang zijn jullie al sponsor van Wielersportvereniging Emmen?

Vanaf 2022 zijn wij trotse sponsor bij de WSV Emmen.

Wat heeft je doen besluiten om sponsor van Wielersportvereniging Emmen te worden?

Voor ons als bedrijf is het belangrijk dat je een persoonlijke binding hebt gecombineerd met een algemeen doel. Onze zoon Luco is vanaf 2016 met veel plezier lid van de WSV. Daarnaast ben ik zelf ook betrokken geweest bij trainingen en het organiseren van de jeugd meerdaagse. Wij ondersteunen de WSV dan ook graag om ook in de toekomst kinderen te laten fietsen in Emmen en omgeving. Als organisatie vinden wij sporten belangrijk en dit willen wij ook breed uitdragen.

Bezoek je weleens een wielerwedstrijd/ wielerevenement.

Wij reizen het hele land door om de veld- en wegwedstrijden te kunnen volgen. Daarnaast vind ik het erg leuk om op dinsdagavond te kijken bij de Populaires in Emmen. Maar ik kijk ook graag naar collega’s die bijvoorbeeld een Bartje 200 fietsen. Afgelopen jaar heb ik weer eens zelf meegefietst bij de Populaires, komend jaar hoop ik dit vaker te doen.

Wat kan je eventuele potentiële sponsors meegeven waarom het goed is een vereniging te sponsoren?

Naast het ondersteunen van het maatschappelijke doel om jeugd te laten sporten is het natuurlijk een prachtig uithangbord om de renners van de WSV overal met je bedrijfslogo te zien rondfietsen.

Wil je nog wat kwijt aan iedereen die dit interview leest?

Ben je ondernemer en wil je je breed inzetten voor de sport dan is de WSV zeker een mogelijkheid om iets te doen. Ik krijg regelmatig te horen dat mensen ‘Afier hebben zien fietsen’.

Aan welke sponsor geef jij het woord in het volgende interview “ Sponsor uitgelicht” ?

Ik geef graag het woord aan de koffieboer van Nederland; Marcel Blaauwgeers van Fortune Koffie. Naast heerlijke koffie neemt Marcel altijd een boost enthousiasme en gezelligheid mee.