Jeugdkamp WSV Emmen

Jeugdkamp WSV Emmen 2024

Het afgelopen weekend zijn de messen geslepen, de pijlen gericht.

Laat het zomerseizoen maar komen.

 

Het was een geslaagd weekend, met extra uitdagingen ivm de weersomstandigheden.

Op vrijdagavond stond de traditionele lichtjesrit op MTB-route Rijssen op het programma. Iedereen was op tijd aanwezig en het klaarde mooi op. Dus snel op de fiets, maar helaas bleek dit ijdele hoop en werden we eenmaal op de route getrakteerd op een koude mieserbui, maar gelukkig is onze jeugd wel wat gewend.

Na een heerlijke douche en de kleding over de verwarming zochten alle deelnemers de gezelligheid en later het kussen op voor een heerlijke (korte) nachtrust.

Op zaterdagochtend beloofde de buienradar geen regen in Hellendoorn. En regen kwam er ook niet… Wel kregen vele groepen jeugdrenners knikkers van hagelstenen op de helmen uit een wel heel plaatselijke hagelbui. Toch zijn, ondanks de elementen, de kilometers gemaakt. Een warme douche, heerlijke pannenkoeken en voor de begeleiders lekkere koffie van onze sponsor Fortune Coffee deed de kou snel vergeten.

De middag hebben een aantal deelnemers en begeleiders de route Markelo gereden, een andere deel heeft het gezellig gemaakt op de kampeerboerderij met sport en spel.

Op zondag ging een deel op de wielrenfiets voor een mooie tocht, een ander deel reed de beentjes leeg op de MTB-route Rijssen.
Waarna iedereen moe maar voldaan naar huis is gegaan.

Iedereen bedankt, samen hebben we er ondanks het weer een mooi weekend van gemaakt.

Op naar een mooi zomerseizoen, met hopelijk iets betere weersomstandigheden…

Maar als het niet zo is, ook dan is de jeugd van WSV Emmen er klaar voor!!

Check onze facebookpagina voor meer foto’s

https://www.facebook.com/wsvemmenjeugd