Joänna Wijnands winnaar tijdrit augustus wegseizoen bij de Jeugd

Het was weer zo ver! De laatste donderdag van de maand is weer het moment voor de tijdrit bij de Jeugd. En wat is er weer hard gereden met als resultaat weer mooie verbeteringen van persoonlijke records. Dit keer ging Joänna Wijnands er met de winst vandoor met maar liefst een verbetering van 27 seconden van haar persoonlijk beste tijd. Van harte gefeliciteerd Joänna!

Maar niet alleen Jöanna heeft haar tijd verbeterd. Ook Age Menzen, Tamar Dronkerd, Fleur ter Braak en Sil Jacobs snoepten weer tijd af van hun eigen PR, daar waar de rest op een haar na hun tijd net niet hebben kunnen verbeteren.

Voor Lobke Klein, onze nieuwe aanwinst bij de jeugd, was het de eerste keer om een tijdrit te verrijden. Ze klokte een mooie eerste rondetijd die ze bij de volgende tijdrit ongetwijfeld zal aanvallen op jacht naar de felbegeerde wisselbokaal. Knap gedaan!

Voor Fleur ter Braak en Sil Jacobs is er nog één kans om hun PR te verbeteren op de volgende en laatste tijdrit van het wegseizoen 2020 . Nog één kans om de huidige baanrecord houders, Bjarne Hemme bij de jongens en Lieke Nooijen bij de meisjes, van hun troon te stoten. Gezien de ontwikkeling dit jaar van Fleur en Sil moeten ze aardig in de buurt kunnen komen. Nog één keer ‘volle bak’ en dan een nieuwe fase in bij de Nieuwelingen.

Na de jeugd mochten de nieuwelingen en junioren aan de bak voor een tijdrit over 6 ronden. Ook hier werden er weer mooie tijden neergezet. Met als uitschieter Bram Lobker die zijn tijd met 1 minuut 30 wist te verbeteren. Petje af!

Alle uitslagen van de jeugd, nieuwelingen en junioren zijn te vinden in de bijlagen.

De volgende en laatste tijdrit van het wegseizoen 2020 is op donderdag 24 september.