Liam Haan winnaar in afsluitende tijdrit van het wegseizoen

Op elke laatste donderdag van de maand wordt er voor de jeugd, nieuwelingen en junioren een tijdrit georganiseerd met als doel zo veel mogelijk tijd afsnoepen van je eigen persoonlijke beste tijd. Ook op donderdag 30 september was het weer zo ver en werd er hard gestreden om de felbegeerde wisselbeker. De weersomstandigheden waren helaas zwaar en de wind trok soms stevig aan het stuur waardoor bijna iedereen strandde in een poging op verbetering van zijn of haar persoonlijk record. Met uitzondering van één renner. Liam Haan ging er met de winst vandoor met een persoonlijke verbetering van 9 seconden.

Liam van harte gefeliciteerd! Je mag de wisselbeker het hele winterseizoen op een mooi plekje bewonderen. Want afgelopen donderdag was alweer de laatste tijdrit van het wegseizoen en daarmee ook de laatste training van het wegseizoen.

Op dinsdag 5 oktober starten de jeugdrenners met het winterseizoen op de veldfiets of op de MTB.

Na de jeugd mochten de junioren en nieuwelingen nog hun 6 ronden afleggen op het WSV parcours. Ook hier was er maar één die een verbetering van het persoonlijk record noteerde. Thessa Langen verbeterde haar PR met 10 seconden. Ook Thessa van harte gefeliciteerd.

De uitslagen staan in de link.