Rafaël Alberts winnaar maandelijkse tijdrit veldrijden Jeugd

Volgens traditie werd weer de maandelijkse tijdrit veldrijden voor de jeugd verreden. Dit keer ging Rafaël Alberts er met de prijs vandoor met een enorme verbetering van zijn persoonlijke record met maar liefst 2 minuten en 10 seconden. De pech bij de vorige tijdrit bleef hem gelukkig dit keer bespaart en leverde hem nu een mooie beker op die hij volgende maand weer mag verdedigen.

Rafaël, van harte gefeliciteerd!

Maar Rafaël was niet de enige die zijn persoonlijke record verbeterde. Ook Joël Dronkert (17 sec.), Lobke Klein(25 sec.), Age Menzen(21 sec.), Stefan Croes(7 sec.) en Tamar Dronkert(13 sec.) snoepten weer een mooi stukje van hun beste tijd af. Tamar wist door deze persoonlijke verbetering haar eigen baanrecord meisjes te verbeteren en mag zich een ware koningin van de tijdrit noemen.

Ook enkele Nieuwelingen/Junioren t/m 17 jaar verschenen aan de start. Voor degene die al eerder een tijdrit had gereden, heeft zijn/haar kunnen verbeteren of heeft een eerste tijd genoteerd. Met uitzondering van Mart Vos. Hij was wel de allersnelste van iedereen, maar kwam net een paar tellen te kort voor een PR.

I.v.m. de feestdagen zal de tijdrit van december op dinsdag 29 december worden verreden.  Is er in ieder geval nog iets om naar uit te kijken rondom de kerstdagen en de jaarwisseling.