Rafael Horsman en Willem Jan Belt rijden naar 3e plek op NK Veldrijden jeugd, ook Joren en Tamar rijden sterke wedstrijd.

Vandaag werd in Honselersdijk door de jeugd gestreden om de titel Nederlands Kampioen Veldrijden. Vier leden van de WSV verschenen aan de start. 

Direct om negen uur ging in categorie 7 Willem Jan Belt van start. Die start was niet heel geweldig. Als 12e ging hij het veld in maar gedurende de wedstrijd vocht hij zich terug. En dat lukte, als derde ging hij over de finish. Een mooie bronzen plak! 

Vervolgens mocht Tamar Dronkert starten in de categorie 6 meisjes. Tamar had er zin en fietste een nette wedstrijd. Ze zat er goed bij en eindigde op een mooie 8e plek! 

Na de middag was de beurt aan Joren Pijpker in categorie 3 jongens. Joren ging goed van start maar kwam helaas ten val. Jammer. Maar dapper fietste hij de wedstrijd uit. Een 22e plek. Mooi Joren! 

En toen mocht Rafael Horsman voor de WSV de dag afsluiten. En dat deed ie met verve. Hij ging als een speer van start. De hele wedstrijd moest hij vechten voor zijn plek want de nummers 2, 3 en 4 lagen heel dicht bij elkaar. Rafael wist het hoofd koel te houden en finishte als derde! Geweldig gedaan, ook een mooie bronzen plak voor hem!