Rowan Hiemstra winnaar tweede tijdrit wegseizoen 2020

Onder warme omstandigheden is donderdag 25 juni de tweede tijdrit van het wegseizoen voor de Jeugd verreden. Dit keer ging Rowan Hiemstra er met de winst vandoor met maar liefst een persoonlijke verbetering van 2 minuut en 12 seconden t.o.v. zijn vorige tijd gereden in september 2019.

Rowan, van harte gefeliciteerd!

De jeugdrenners zagen een beetje op tegen de tijdrit door de voorspelde weersomstandigheden, maar de weergoden knepen een oogje toe onder een licht bewolkt hemeldek. Op de ritme van muziek, door een diploma uitreiking bij de buren van PRO Emmen, streden de renners hard om de winst.

Dat er hard is gereden is te zien in de uitslagen. Op een enkeling na hebben de meesten weer een hele hap uit hun persoonlijke tijd gereden. Met een eervolle vermelding voor Stefan Croes, die zijn tijd met 52 seconden wist te verbeteren t.o.v. de tijdrit van vorige maand. De trainingen van de afgelopen weken lijken hun vruchten af te werpen! Het gaat een hele uitdaging worden om deze lijn in de volgende editie te evenaren of te verbeteren.

Aansluitend aan de tijdrit van de jeugd mochten ook de Nieuwelingen, Junioren enkele amateurs en natuurlijk ook Sander Hummel hun prestaties vertonen over een tijdrit van 6 ronden. Ook in deze groep zijn er weer persoonlijke records gereden. Onze Jeugdtrainer Hein Jalving spande de kroon met een verbetering van 1 minuut en 5 seconden.

Op donderdag 30 juli staat de volgende tijdrit (onder voorbehoud)gepland.

Volgende week is de laatste trainingsweek voor de zomerstop. Na een stop van 3 weken starten we weer op dinsdag 28 juli met de trainingen.

Trainers Jeugd WSV Emmen