Trey van Donk winnaar maandelijkse tijdrit op de weg

Na een zomerstop van drie week zijn de jeugdtrainingen op de weg deze week weer gestart. Met op dinsdagavond een duurtraining en op de donderdagavond de maandelijkse tijdrit. Deze keer ging Trey van Donk er met de winst van door met maar liefst een verbetering van 47 seconden van zijn persoonlijk beste tijd. De investering door zijn hoofdsponsor (papa en mama) in een nieuwe ‘Bianchi’ hebben hier vast en zeker aan bijgedragen.

Trey van harte gefeliciteerd!

Naast Trey waren er nog meer die weer wat tijd af snoepten van hun persoonlijk beste tijd. Zo waren Age Menzen(1 sec.), Joël Dronkert op zijn nieuwe fiets(5 sec.), Sil Jacobs(22 sec.), Fleur ter Braak(4 sec.) en Thijs Booy(3 sec.) allemaal sneller dan hun best tijd ooit. De omstandigheden waren dan ook goed voor een tijdrit; Lekkere temperatuur, weinig tot geen wind en allemaal goed gemutst en gemotiveerd! Mooi om te zien dat er in de breedte een stijgende lijn is te zien bij de jeugdrenners.

Na de jeugd mochten de nieuwelingen/junioren hun krachten meten in een tijdrit over 6 ronden. Dit keer liet Thessa Langen de meeste progressie zien met een persoonlijke verbetering van 30 seconden in een aflopende schema. Proficiat!

In de bijlagen zijn de uitslagen van de tijdrit te vinden en een mooie collectie foto’s.

De volgende tijdrit staat gepland op donderdag 27 augustus.