Willem Jan Belt winnaar tijdrit veldrijden Jeugd

Onder zware omstandigheden is donderdag 7 januari de tijdrit veldrijden voor de jeugd verreden. Met een mooie groep renners is er een poging gedaan om persoonlijke records te verbreken of om het baanrecords aan te scherpen. Helaas was er door de vele regen van de afgelopen periode maar weinig grip te vinden op het veldparcours en kwam er niemand in de buurt van zijn of haar persoonlijk record.

Om te bepalen wie dan de winnaar was van deze zware tijdrit hebben we gekeken naar de onderlinge verschillen in de ronde tijden. Maar ook hier kwam niet het verschil naar voren omdat er meerdere renners maar een verschil van 1 seconde tussen beide rondes had. De laatste strohalm om het verschil te maken is dan de snelste tijd. En dat was dit keer, wederom, Willem Jan Belt!

Willem Jan Belt van harte gefeliciteerd!

Naast de jeugdleden hebben ook de Nieuwelingen en Junioren t/m 17 jaar  de tijdrit verreden. Ook hier kwamen ze niet in de buurt van hun PR, maar het verschil in eigen rondetijden waren zeer scherp. Een hele prestatie gezien de omstandigheden.

De volgende en laatste tijdrit van het veldseizoen is op donderdag 29 januari.

Zie de bijlage(n) voor de uitslagen